С решение на Министерски съвет понеделник ще бъде обявен за

...
С решение на Министерски съвет понеделник ще бъде обявен за
Коментари Харесай

След катастрофата край Своге: Премиер и президент изказват съболезнования

С решение на Министерски съвет понеделник ще бъде разгласен за ден на народен печал в памет на жертвите от тежката злополука край Своге . Това заяви министър председателят Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.
 

„ Правителството изрича своите съболезнования на околните на починалите. В тяхна памет националните знамена на всички държавни институции ще бъдат свалени на половина “, написа още министър-председателят.

Президентът Румен Радев изрази най-искрените си съболезнования към фамилиите и околните на починалите при тежката злополука край град Своге, оповестиха от прессекретариата на президента. Във връзка с трагичния случай президентът анулира присъединяване си в тържествената заря-проверка довечера в Габрово по случай отбелязването на 141 години от Шипченската епопея.

Съболезнования изрази и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. " Изразявам най-искрени съболезнования на фамилиите и околните на починалите в злополуката край Своге. Пожелавам на потърпевшите цялостно възобновяване. Благодарим на лекарите, които избавят човешки живот и им желаем сили ", написа във Facebook лидерът на социалистите.

Автобус с пасажери , тръгнали на екскурзия от Божурище към манастира " Седемте престола ", се прекатурна в Искърското дефиле. Произшествието е станало в региона сред Лесков дол и Своге , на към 2 км преди града, посока от София. На мястото незабавно са изпратени екипи на полицията, Спешна помощ и пожарната. -->

Според полицията рейсът е излязъл отвън пътното платно , преобърнал се е и е паднал на площадка под равнището на пътя. По първична информация транспортното средство е помело четири автомобила по пътя си, а преди този момент е било обзет от пламъци. При произшествието починаха 15 души, десетки бяха ранени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР