С решение на Министерски съвет от днес новият областен управител

...
С решение на Министерски съвет от днес новият областен управител
Коментари Харесай

Патриотични игри! Балтия за Деян Войкин, Надя Донкинска все пак стана областен управител на Враца

С решение на Министерски съвет от през днешния ден новият регионален шеф на Враца е Надя Донкинска, научи организация BulNews.
Така бе комплициран завършек на невижданата борба сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС кой да овладее значимата позиция в бялата постройка на „ Демокрация “ 1.
До петък по здрач превъзходство имаха хората на Бойко Борисов, които даже се бяха обединили към кандидатурата на врачански юрист. Тогава ненадейно обстановката се промени и отпред излезе Промяната с номинацията на някогашната шефка на клона на " СиБанк " Надя Донкинска. Това обаче не беше краят на процеса.
Изведнъж в понеделник в централата на Политическа партия в столицата подготвиха досието за Министерски съвет, в която беше предлагането за някогашния продавач на телефони в мола Деян Войкин. Младежът сега е незает и това беше съвършен вид да запише в CV-то си и влиятелната служба. Още през вчерашния ден медията ни предизвести, че той е моментният любимец за поста, само че това в днешните времена не значи нищо, до момента в който не бъде подписана заповедта.
Очевидно подводните нощни течения са отнесли неговите мераци и отпред още веднъж е застанала напористата Донкинска. В последна сметка тя завоюва конкуренцията и ще седне в кабинета на регионалния шеф.
Запознати с нрава на госпожата поучават чиновниците в администрацията да отидат до най-близката черква и да се помолят. Скоро ще схванат, че ще го вършат по-често, в сравнение с им се е налагало до момента.
На този стадий не е ясно дали правилото на ротация, който е натрапен за поста на ръководител на Народното събрание и министър председател, няма да се приложи и в тази обстановка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР