С решение на Изпълнителното бюро на ГЕРБ Калин Каменов бе

...
С решение на Изпълнителното бюро на ГЕРБ Калин Каменов бе
Коментари Харесай

Калин Каменов смени Малина Николова начело на ГЕРБ във Враца /снимки/

С решение на Изпълнителното бюро на ГЕРБ Калин Каменов бе избран за общински началник на партията във Враца, оповестиха от партията.
Той ще бъде началник и на предизборния щаб в града за идните парламентарни избори,
На извършеното в понеделник организационно заседание регионалният координатор Петя Аврамова разгласи смяната, благодари на Малина Николова за прелестната работа досега и уточни най-важните цели пред партията в акцията.
Според Аврамова следва най-тежката борба за отстояване на демократичните полезности. Тя има вяра, че ще ГЕРБ се опълчи на подмяната и "ще работим за продължение на положителните политики на ГЕРБ с грижа за хората. Няма по какъв начин да бъде "изчегъртано " направеното в инфраструктурата, образованието, обществената сфера, стопанската система, финансите и доста други сфери ", добави Петя Аврамова.
Според присъстващите в залата не трябва да се позволява "да се изчегърта смяната във Враца ".
"Хората виждат и правят оценка напъните, считат деятелите на ГЕРБ, които се включиха в полемика по отношение на провеждането на предизборната акция. С клеветническите способи на предизборния щаб на Румен Радев, кръстен неизвестно за какво служебно държавно управление, няма да излъжат мъдрия български народ ", уверени са членовете и симпатизантите на ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР