С решение на гръцката Служба за борба с прането на

...
С решение на гръцката Служба за борба с прането на
Коментари Харесай

Гръцките власти запорираха недвижим имот и банкова сметка на Ева Кайли

С решение на гръцката Служба за битка с прането на пари е бил натрапен запор на неподвижен парцел и банкова сметка на някогашната зам.-председателка на Европейския парламент Ева Кайли и на колегата й Франческо Джорджи, заяви гръцката телевизия Скай.

Кайли и Джорджи са с повдигнати обвинявания в Белгия по така наречен „ Катаргейт ", който раздруса Европарламента през последните седмици и е обвързван с хипотетично приемане на подкупи от евродепутати и други лица от Катар и Мароко за лобизъм и създаване на позитивен облик на тези страни. Гръцката финансова прокуратура стартира независимо следствие, което да откри вероятно присъединяване на Кайли в корупция и пране на пари.

Обект на запор в Гърция е терен от седем декара на остров Парос, закупен от Кайли и от Джорджи, както и сметката, през която е била осъществена договорката.

Гръцкият юрист на Ева Кайли Михалис Димитракопулос съобщи, че клиентката му е споделила, че средствата, употребявани за покупката на парцела на Парос, са законни и дават отговор на възнагражденията и приходите й.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР