С редакцията на Plovdiv24.bg се свързаха представители на Булсатком, които

...
С редакцията на Plovdiv24.bg се свързаха представители на Булсатком, които
Коментари Харесай

Булсатком с първа информация за проблема днес

 С редакцията на Plovdiv24.bg се свързаха представители на " Булсатком ", които внесоха малко повече изясненост във зародилата по-рано през днешния ден обстановка. Припомняме, че голям брой клиенти алармираха, че услугата е недостъпна за тях.

Публикуваме без редакторска интервенция мнението на кабелният оператор:

" Благодаря Ви, че правилно сте споделили информацията от уеб страницата на компанията. Добавяме и в допълнение мнение за обстановката.

Булсатком завърши с актуализацията на софтуера на оборудването си, което наложи краткотрайно спиране на доставката на телевизионните канали до част от клиентите на компанията. В рамките на няколко часа сполучливо бяха направени нужните ъпдейти и всички услуги поетапно се възвръщат. Профилактиката, планувана за късните часове на нощта, е траяла по-дълго от авансово заложеното.

Още сутринта Булсатком уведоми своите клиенти, че заради актуализация на софтуера има възможност от краткотрайно спиране на услугата при част от наличните приемници, като авансово се извини за създалото се стеснение. Усилията на компанията са ориентирани към даване на по-добро и качествено наличие, като от началото на годината Булсатком влага в изцяло софтуерно обновяване, с което да даде на своите лоялни клиенти още по-добра услуга. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР