С реч, прочетена от зам.-председателя на НС Филиз Хюсменова на

...
С реч, прочетена от зам.-председателя на НС Филиз Хюсменова на
Коментари Харесай

Доган наруши мълчанието си, за да защити Мустафа Карадайъ като лидер на ДПС

С тирада, прочетена от зам.-председателя на Народно събрание Филиз Хюсменова на събитие в село Медовец, където Движение за права и свободи означи годишнина от " Майските събития " през 1989 година, Доган съобщи, че в тези времена на “изкривена народна власт ” има политически сили, които “подклаждат езика на омразата ”, а цел на това е точно Карадайъ. 

 

“Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели ”, уточни Доган. 

 

Ето цялото обръщение на Ахмед Доган, публикувано от пресцентъра на Движение за права и свободи:

" Уважаеми господин Председател, скъпи депесари!

Преди всичко желая да ви поздравя по отношение на " Майските събития " през 1989 година.

Вашият политически кураж в битката ни за главните права и свободи на индивида, постави началото на Демокрацията в България. Поздравявам ви за вашата безрезервност и решителност!

Второто, което желая да споделя с вас са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата.

Една от ясните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движение за права и свободи и неговия ръководител господин Мустафа Карадайъ.

Искам ясно да заявя: Всяко посягане против ръководителя на Движение за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели.

Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето! А нашият ръководител господин Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно.

Благодаря ви за вниманието! Обичам ви!

Винаги ваш Ахмед Доган "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР