С развлекателното куклено шоу за малки и големи Уличен мюзикъл“ стартира

...
С развлекателното куклено шоу за малки и големи Уличен мюзикъл“ стартира
Коментари Харесай

Синьо лято започва с мюзикъл на открито в парк 2019 в Тракия

С развлекателното куклено шоу за дребни и големи  " Уличен мюзикъл “ започва програмата на втория Фестивал за децата и фамилията " Синьо лято " в Пловдив. 

Уличният театър ще може да се гледа навън от всички деца, техните родители и близки през днешния ден - 9 септември 2022 г, от 17.30 ч. в Парк " 2019 " на бул. " Освобождение " в регион " Тракия “.

Фестивалът се организира за втора година като съпътстващо събитие на Панаира на кулинарното изкуство " Етно кухня на колела " на Фондация " Заедно “, който през 2022 година също е отдаден на децата. 

Постановката " Уличен мюзикъл " на спектакъл " Хамелеон " ще запознае най-младата аудитория с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и на великия вокалист на " Куийн " Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко обратно във времето, по тази причина мюзикълът е подобаващ за цялото семейство. Шоуто е занимателно за всички възрасти, а след него ще има забавни танцови изненади.

Пълната стратегия на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от формалната страница на Фондация " Заедно " във фейсбук. Събитията се осъществят с финансовата поддръжка на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР