С развитието на превозните средства се развиват и изискванията към

...
С развитието на превозните средства се развиват и изискванията към
Коментари Харесай

Защо маслата на Bardahl са се доказали като едни от най-добрите из между моторните масла в цял свят?

С развиването на транспортните средства се развиват и условията към жизненоважните им съставни елементи. Един основен аспект, постоянно подценяван, само че несъмнено значим, е моторното масло. Говорейки за моторно масло няма по какъв начин да не споменем и. За разлика от всички останали масла на пазара, то не е още едно базово масло, а артикул на години проучвания, разработки и инженерни достижения.

Създадено в лабораториите на водещи учени и инженери, Bardahl съставлява квантов скок в науката за смазване. Неговата формула не е единствено за понижаване на триенето или попречване на износването, тя е и за възстановяване на продуктивността на мотора, удължение на живота и минимизиране на въздействието върху околната среда.

Това, което отличава Bardahl от стандартните моторни масла, е неговият новаторски състав. Отминаха дните, през които се разчиташе само на минералните масла или главните синтетични смеси. Bardahl употребява авангардни нанотехнологии, усъвършенствани добавки и базови масла, подробно подбрани да дават отговор на взискателните стандарти на актуалните мотори.
Какво знаете за марката Bardahl?
Bardahl e известно име в света на моторните масла и грижата за колите. Брандът продължи да прави крачки през последните години, надграждайки своето богато завещание от нововъведения и високи достижения. През последните няколко години Bardahl показва мощен ангажимент към научноизследователска и развойна активност, разширявайки продуктовата си линия, възприемайки устойчивостта и затвърждавайки позицията си на международен водач в технологиите за смазване.
Разширяване на продуктовата си линия
В отговор на разрастващите се потребности на потребителите и напредъка в автомобилната технология, Bardahl разшири своята продуктова линия, с цел да предложи необятна гама от смазочни материали и добавки, пригодени да отговорят на разнообразните условия на актуалните мотори. От високоефективни синтетични масла до профилирани добавки, предопределени да подобрят горивната успеваемост и дълготрайността на мотора, Bardahl прави непрекъснати нововъведения, с цел да остане пред кривата на измененията.
Инвестиции в научноизследователска и развойна активност
В основата на триумфа на Bardahl лежи неговият хладнокръвен ангажимент към проучванията и развиването. През последните години Bardahl доста усили вложенията си в научноизследователска и развойна активност, употребявайки най-новите достижения в науката и технологиите, с цел да създаде авангардни решения за смазване. Сътрудничейки си с водещи университети, проучвателен институции и специалисти от промишлеността, Bardahl остава в челните редици на нововъведенията в смазването, непрестанно разширявайки границите на вероятното.
Наблягане на устойчивостта
Тъй като опасенията по отношение на устойчивостта на околната среда не престават да нарастват, Bardahl предприе самодейни стъпки за понижаване на своя екологичен отпечатък. От усъвършенстването на индустриалните процеси до създаването на екологични формули, Bardahl се ангажира да минимизира въздействието си върху околната среда, като в същото време обезпечава превъзходна продуктивност. Чрез разбиране на устойчиви практики и поощряване на отговорно ползване, Bardahl се стреми да води с образец и да въодушеви позитивна смяна в цялата промишленост.
Световна агресия и партньорства
Обхватът на Bardahl се простира надалеч оттатък централата му, с световно наличие, обхващащо голям брой континенти. През последните години Bardahl се концентрира върху разширение на наличието си на основни пазари, изграждайки стратегически партньорства с дистрибутори, търговци на дребно и производители на коли по целия свят. Чрез определяне на мощни локални партньорства и поощряване на просвета на съдействие, Bardahl укрепи позицията си на приближен сътрудник за решения за автомобилно смазване по целия свят.
Подход, насочен към клиента
В основата на триумфа на Bardahl е неговият хладнокръвен ангажимент към удовлетвореността на клиентите. С метод, насочен към клиента, Bardahl дава приоритет на противоположната връзка, като непрестанно се стреми да надвиши упованията и да даде решения с добавена стойност. Независимо дали посредством продуктови нововъведения, техническа поддръжка или просветителни начинания, Bardahl остава отдаден на даването на познания и принадлежности на клиентите, от които се нуждаят, с цел да усъвършенстват работата на мотора и да удължат живота на своите транспортни средства.

Докато Bardahl гледа към бъдещето, неговият ангажимент към нововъведенията, устойчивостта и удовлетвореността на клиентите остава хладнокръвен. С завещание, обхващащо над осем десетилетия, Bardahl продължава да надгражда своето завещание от високи достижения, приемайки нови провокации и благоприятни условия с възторг и увереност. Оставайки правилен на своите съществени полезности и възприемайки просвета на непрестанно рационализиране, Bardahl е подготвен да оформи бъдещето на технологията за смазване за години напред.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР