С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на

...
С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на
Коментари Харесай

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream , вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum и Solana

С развиването на крипто пазара децентрализираните други възможности провокират статуквото на обичайните платформи.

Конкурентът на Фейсбук Live, DeeStream (DST) е очевидец на внезапно повишаване на вложенията, изключително от общностите на Ethereum (ETH) и Solana (SOL).

На фона на анализите на цените на Ethereum (ETH) и Solana (SOL), DeeStream (DST) се откроява като справочник за овластяване както на стриймърите, по този начин и на феновете.



DeeStream (DST) желае да реши проблемите с елементарните уеб сайтове за стрийминг, като употребява децентрализация. Това значи, че потребителите могат да споделят това, което желаят, без да се тормозят, че ще бъдат неразрешени.

Анализ на цената на Ethereum (ETH)

Цената на Ethereum (ETH) се повишава, като седмичните съмнения са сред $2,779 и $3,01, което значи разлика от 8.35%. Този скок е съпроводен от незабравим отскок от 200-дневната SMA, което тласка Ethereum (ETH) през разнообразни фиб. равнища на промяна. Сега вложителите с неспокойствие се питат дали Ethereum (ETH) ще доближи нов ATH през 2024 година

С пазарна капитализация от $362 милиарда, Ethereum (ETH) показва устойчиво възкръсване през 2024 година, което е изключително видно от седмичните му графики. Значителният пробив на закръглено дъно сподели, че Ethereum (ETH) си възстановява равнището от $3,000, демонстрирайки внезапно повишаване на инерцията на тренда. Освен това размерът на търговията с Ethereum (ETH) означи незабравим растеж от 42%, достигайки $25 милиарда.

Solana (SOL) отбелязва мощен напредък на фона на възобновяване на пазара

Solana (SOL) означи незабравим растеж на седмичната си цена, като се увеличи с 8.59% и варира сред $103 и $115. Тази бича наклонност отразява възходящото търсене на Solana (SOL) на фона на по-широкото възобновяване на пазара, като цената му непрекъснато поддържа доминация над границата от $10. Тъй като продължава да се изкачва в класациите, Solana (SOL) може да е подготвена за евентуален бичи пробив.

Анализът на седмичния ценови тренд на Solana (SOL) разкрива доста равнище на опозиция при $115, формиращо обърнатата форма на глава и плещи. Признат поради капацитета си да алармира за превръщане на тренда, този бичи модел допуска появяването на нова мощна бича серия за Solana (SOL).

DeeStream (DST) дава опция на стриймърите и феновете да се децентрализират

Традиционните централизирани платформи за стрийминг са изправени пред редица провокации, в това число възбрана на стриймъри за изложение на мнение, постоянно заради напън от страна на потребителите. Изтеглянето на средства лишава дни, а таксите за потребителите и стриймърите са високи. DeeStream (DST) има за цел да промени този разказ, като схване децентрализиран модел, допускащ на потребителите да се показват свободно.

Тъй като се чака световният пазар на стрийминг онлайн да надвиши $247 милиарда до 2027 година, DeeStream (DST), като първата в света децентрализирана платформа за онлайн стрийминг, построена върху блокчейн, се нарежда като сигурна, транспарантна и ръководена от общността опция.

Предварителната продажба, която сега е в първия стадий, като всеки токен на платформата се продава на цена от $0.04, провокира интерес от страна на вложителите.

Заключение

DeeStream (DST) съставлява смяна на парадигмата в промишлеността за стрийминг онлайн, задвижвана от децентрализирани правила и овластяване на общността. Тъй като вложителите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL) се сплотяват зад платформата, DeeStream (DST) се обрисува като обещаващ кандидат в конкурентното пространство за стрийминг.

Със своя ангажимент за по-ниски такси, незабавни тегления и транспарантно ръководство DeeStream (DST) предлага жизнеспособна опция на централизираните платформи, поставяйки началото на нова епоха на независимост и изчерпателност както за стриймърите, по този начин и за феновете.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уеб страницата тук


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР