С разпродажба на вещи, принадлежащи на убитото българско семейство в

...
С разпродажба на вещи, принадлежащи на убитото българско семейство в
Коментари Харесай

Разпродават цеха за торти на убитото българско семейство...

С ликвидация на движимости, принадлежащи на убитото българско семейство в ЮАР, се захванаха почернените им другари, написа България Днес. Парите се събират за развъждане на дребната щерка Йоана, която остава кръгло сираче след злокобната вендета против майка й и татко й. Анджело Димов и Незабравка Пеева са направени на сито от наемен убиец, който не оставя и диря. Не помилва даже кучето им, което е убито на място. Основната версия за безжалостната мокра поръчка е почистване на сметки поради сенчестия бизнес на Анджело Димов, разследван за измами с банкови карти.

Съпругата му Незабравка е чиста като сълза пред управляващите. Жената е занаятчия сладкар, известна в ЮАР като " Вещицата на тортите ", и от години развива цеха си за празнични сладкиши. След ужасяващия разстрел щерка им Йоана, която е първокласничка, остава у родственици, които изнемогват в грижите за развъждането й.

" Йоана има потребност от поддръжката ви. Така всеки, който помогне, ще има собствен личен спомен от Неси Пеева. Приятели от Кейптаун, помогнете да съберем пари за дребното момиченце ", написа Анастасия, която стартира разпродажбата на цялото съоръжение на Неси Пеева.

" Тя беше положителната магьосница, която прави торти. Тя беше майка и другар. Беше част от приятелство, от другарски кръг вечно. Нека застанем до нея, дано разпръснем силите си за Йоанна. Знам, че посланието ми ще стигне до всички кътчета на света ", пишат кейптаунските сладкарки.

Нейните принадлежности и съоръжение са налични за всеки, може да извършите и просто подаяние. Изпратете ми мейл или елата да си купите нещо дребно. Така ще носите постоянно част от Неси в сърцето си ", приключва трогателния си апел в стихотворна форма шефка на сладкарския салон в ЮАР Мариане.

Година и два месеца след кървавото закононарушение няма нито арестуван, нито публични съмнения за поръчката. В неделя сръбският вестник " Курир " разгласява материал от тайнствен източник, като излага съществена версия за убийството на фамилията. Според техния източник вендетата за Анджело и Незабравка е поради несполучлив атентат преди година и половина против мафиота Жуча. Гангстерската война сред българската и сръбската мафия почнала поради открадната от сърбите пратка кокаин, твърди " Курир ". Статията идва, откакто предишния вторник въпросният главатар Иван Джорджевич-Жуча е очистен след засада в Йоханесбург.

Убийството на Анджело и жена му Неси е осъществено няколко месеца откакто Жуча оцелява на косъм след офанзива. Той е прострелян на 4 места от чужд в колата си през септември 2017 година, само че оцелява. Нашенците са премахнати през февруари 2018 година

Според версията на " Курир " Жуча е поръчан от българския под земята свят, откакто негов доближен открадва 20 кг кокаин от нашенска тайфа.

Още четири смъртни присъди

Джорджевич е изработен на сито в пресечен огън от автомати в първокласен жилищен комплекс в Йоханесбург предишния вторник. Жертвата позволява съдбовна неточност - откакто подсиленият прозорец откъм шофьорското място устоява на изстрелите, сърбинът отваря дясната врата и побягва от блиндирания си " Мерцедес ". Догонен е и завършен от един от маскираните убийци.

Освен него сръбската мафия в ЮАР дава още 4 жертви поради кражбата на кокаина от българските трафиканти в страната, написа още " Курир ". Милан Джуричич-Мики, чието очистване в Сърбия обясняваха с убийството на Желко Ражнятович-Аркан, Дарко Кулич, Джордже Михалевич и Югослав Смиликич, са очистени поредно в границите на няколко месеца.

След убийството на Жуча предишния вторник убийците бягат с BMW, което било намерено запалено на няколко километра от мястото на престъплението. По същия метод бил премахнат по-рано и Дарко Кулич, установили южноафриканските медии.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР