С растежа на коремчето и промените във фигурата, се появява

...
С растежа на коремчето и промените във фигурата, се появява
Коментари Харесай

Кога да си купим дрехи за бременни

С растежа на коремчето и измененията във фигурата, се появява потребността от облекла, които са комфортни и подобаващи за вашето ново положение.

Ще би трябвало да освежите дрешника си и да измененията малко или доста метода си на обличане. Забравете за тесните и неуместни облекла, които акцентират извивките на тялото ви. Трябва да ви е удобно и свободно когато и да е. Но по кое време тъкмо би трябвало да започнете да си?

Колкото по-рано, толкоз по-добре. Всяка жена е друга и растежът на коремчето при бременност може да протече по радикално друг метод. При някои дами не се вижда, че носят дете в утробата си даже до 6-7 месец, а при други се вижда от километри. Но нормално към (от 13 до 28 седмица) бременността става все по-очевидна и евентуално към този момент ще се нуждаете от по-комфортни облекла.

Какви облекла за бременни би трябвало да си купим?

Важно е да потърсите облекла, които са направени и са основани да обезпечат комфорт и поддръжка на вашето разширяващо се коремче. Ето някои типове облекла за бременни , които може да ви бъдат потребни:

Рокли за бременни

Добре подбрана рокля за бременни може да бъде стилната основа на дрешника ви. Материалът на роклята би трябвало да е гальовен и разтеглив, с цел да се уголемява дружно с коремчето. Изберете рокли с подплънка към гърдите, които да обезпечат поддръжка и комфорт при носене.

Бельо за бременни

Бельото е значима част от дрешника на всяка жена и би трябвало да бъде определено с грижа. Особено, когато е бременна и се намира в такова внимателно състояние. Изберете сутиен за бременни , който обезпечава поддръжка и се приспособява към изменящия се размер на гърдите. Освен това може да разгледате и особено долни дрехи за бременни , което е основано да бъде комфортно и функционално.

Бикини за бременни

Ако обичате морето и плажа, не се тормозете, има и бикини за бременни . Те са основани по специфична технология, която се уголемява дружно с коремчето и обезпечава комфорт и поддръжка.

Блузи за бременни

Вталените блузи отпадат още при започване на бременността. Затова разгледайте по-свободни модели, които ще ви дават нужното пространство и независимост на придвижване. Меките материи и еластичните платове са добър избор.

Клинове и панталони за бременни

Отличен избор за ежедневните ви потребности. Клиновете и панталоните за бременни се приспособяват към вашето растящо коремче и ви оферират комфорт и независимост на придвижване през целия ден.

Не забравяйте, че всяка бременност е неповторима и можете да разгледате разнообразни типове облекла за бременни , с цел да намерите тези, които ви пасват най-добре. Основният приоритет при избора ви на облекла за бременни - постоянно залагайте на комфорта и удобството, тъй като това е най-важното за вас и вашето бебе. Не сте на фешън ревю и оставете суетата на назад във времето. А, в действителност - Кой е споделил, че не може да се чувствате комфортно и удобно и в същото време да бъдете елегантни и стилни?

Затова, в случай че се почувствате неловко в елементарните си облекла, може би е време да разгледате предложенията облекла за бременни , които може да откриете в профилираните магазини или онлайн. Те са на ваше разположение единствено с няколко клика на мишката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР