С Ралица сме заедно от малко повече от три месеца.

...
С Ралица сме заедно от малко повече от три месеца.
Коментари Харесай

Преди Малко Красавицата, Която Играе Д-Р Стилянова Чу Това От Любимия Си И Се Просълзи! Снимки!

" С Ралица сме дружно от малко повече от три месеца. Аз направих първата крачка към нея. Ралица ме впечатли с естествената си хубост. Тя е доста земна, скромна и чиста, същински ангел и е много по-различна от множеството дами в днешно време ", споделя Салпаров пред списание " Love style ".

Влюбените към момента не живеят дружно, тъй като Теодор сега е в Бургас, където стана играещ състезателен шеф на волейболния първенец " Лукойл Нефтохимик ". Когато идва в София, остава в дома на обичаната си. Тя също пътува непрекъснато до морския град, тъй че далечното разстояние не е спънка за любовта им. Ралица се схваща прелестно с някогашната му жена Бойка Делиева, както и с неговия наследник – десетгодишния Георги.



" Много бих желал да се веселя на още деца – две ще е най-добре. Ралица несъмнено има качествата, които бих желал да има майката на бъдещите ми наследници, тъй че рано или късно и това ще се случи. Не съм се замислял дали бих се оженил още веднъж, откакто към този момент имам един брак зад тила ми. Само времето ще покаже. Засега сме оставили връзката ни да се развива последователно, без да бързаме ", споделя още либерото.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР