С ръководството на Хебър споделяме едни и същи цели и

...
С ръководството на Хебър споделяме едни и същи цели и
Коментари Харесай

Алберто Джулиани: В Пазарджик ще работя със страст, амбиция и решителност

С управлението на Хебър споделяме едни и същи цели и упоритости за бъдещето, разяснява новият треньор на Хебър.

Един от най-титулуваните италиански треньори Алберто Джулиани застава отпред на мъжкия тим на Хебър за новия сезон 2022/23. Известният експерт идва в Пазарджик след извънредно сполучлив сезон в Гърция, където изведе Олимпиакос до шампионската купа и златото в евротурнира " Чалъндж къп ". В момента той води и националния отбор на Турция. Алберто Джулиани приказва пред клубния уебсайт на Хебър за избора си на клуб за новия сезон и бъдещето:
 Алберто Джулиани: Щастлив съм, че съм новият треньор на Хебър Алберто Джулиани: Щастлив съм, че съм новият треньор на Хебър
- Щастливи сме да ви посрещнем в Хебър! Как се стигна до избора ви за нашия отбор и нашия прекрасен град?

- Много благодаря! Още от първия и много дълъг телефонен диалог с президента на Хебър усетих връзката посред ни - споделяхме едни и същи цели и упоритости за тима. Много оценявам непоколебимостта тима да се развива и да се реализират резултати. Това усетих и в президента, и в кмета на града, което ме накара да не се замисля дали да приема това ново предизвикателство.
 Вицешампионът Хебър приветства новия си треньор Алберто Джулиани Вицешампионът Хебър приветства новия си треньор Алберто Джулиани
- Спечелихте " Чалъндж къп " и станахте първенец на Гърция с Олимпиакос. Сега с Хебър излизате за Купата на CEV и ще се борите за шампионската купа, какви са вашите упования?

- Всеки, който ме познава, знае, че аз съм доста упорит и в Хебър няма да е по-различно. Стремежът ми ще бъде да направя мощен тим, с другарска атмосфера и борбен дух. Това е значимо, с цел да побеждаваме - същото направих и предишния сезон с Олимпиакос. 
 Алберто Джулиани с провал отпред на Турция Алберто Джулиани с провал отпред на Турция
- Сега сте с националния тим на Турция - по кое време да ви чакаме в Пазарджик?

- Да, треньор съм на Турция, предстоят значими мачове на Европейското състезание, както и квалификациите за Олимпийските игри, само че ще имам няколко почивни дни и ще дойда в Пазарджик, с цел да се срещна с града, да видя залата и да се срещна с управлението на Хебър.
 Олимпийски вицешампион с Италия става асистент на Алберто Джулиани? Олимпийски вицешампион с Италия става асистент на Алберто Джулиани?
- Сигурни сме, че сте осведомен с почитателите на Хебър и какъв брой отдадени са те. Какво желаете да им кажете?

- Знам за почитателите и какъв брой са запалени по тима. Изключително благополучен съм от този факт, тъй като те ще бъдат нашия мотор и ще ни окуражават да се оправяме по-добре. Надявам се, че ще оправдая упованията на всички, както и тези на президента, на който желая да благодаря още един път, тъй като той повярва в моята визия за Хебър и доста искаше да повеждам клуба. Обещавам на почитателите, че няма да се щадя и ще работя със пристрастеност, упоритост и увереност! Ще се забележим скоро!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР