С Радев нито съм се виждал, нито съм се чувал

...
С Радев нито съм се виждал, нито съм се чувал
Коментари Харесай

Бойко: Всички вече бягат от ПП, защото са лъжци

С Радев нито съм се виждал, нито съм се чувал от две години, само че Асен Василев, в случай че ви каже „ Добър ден “, си пуснете лампата!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борсов отхвърли за срещи с президента Румен Радев и за негласна поддръжка на партията му към президента, в каквато бе упрекнат от Асен Василев от Политическа партия.

И по телефона не съм приказвал с Радев. Той е най-големият ми конкурент. Политическа партия са дилетанти, сподели водачът на ГЕРБ по Нова телевизия през днешния ден.

Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев ви каже „ Добър ден “, може умерено да си пуснете лампата – добави Борисов.

Аз настоявам, че в случай че има жив човек, който най-малко две години обратно да каже по кое време, по какъв начин и къде – аз и по телефона не съм разговарял с Румен Радев. И  един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа – продължи Борисов.

Защото и през вчерашния ден споделих, че единствено закононарушението да не резервират газ на гръцките терминали, а да оставят преднамерено частник да го направи до април следващата година, е такава спекулация, която ни коства по 200-300 хиляди лв. на месец, акцентира Борисов.

По думите му, много хора към този момент са се отрекли от Политическа партия.

Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отхвърли от тях. Сега се отхвърли и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отхвърли от тях. Преди две седмици Корнелия Нинова също се отхвърли от тях и ги назова дилетанти. Такива огромни групи от хора –  към 200 000 българи по-малко също не гласоподаваха за тях, уточни водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов разяснява и измененията в Изборния кодекс.

Няма никакъв проблем с флашките и кода за машините. Защото към този момент виждам суматохата и ужаса от голямото отчаяние на хората от тази партия. Това им е последния избавителен пояс. Ако президентът Радев върне Изборния кодекс, ще помоля депутатите на ГЕРБ да му гласоподават ветото. Защото ние ги победихме и с лъжите им, и с измамите им, и с машините им, и с вълшебните флашки – и с близо 6 %, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

Няма да ви оставя дъвка да дъвчете и да ни привързвате някъде на друго място. Ние сме ги победили по техните правила, заключи той.

За обвиняванията, че фрагменти на ГЕРБ се връщат на власт, Борисов отговори, че той не знае някой от неговата партия да е върнат в ръководството на страната.

Ако някой е работил за ГЕРБ, няма право да работи повече ли?, попита риторично Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР