С Рачков всичко е възможно“ вече е в историята. Последният

...
С Рачков всичко е възможно“ вече е в историята. Последният
Коментари Харесай

Румен Угрински уволни Димитър Рачков! Простащината на първия лиши втория от охолна зима

„ С Рачков всичко е допустимо “ към този момент е в историята. Последният му епизод беше излъчен преди минути и повече най-вероятно няма да се завърне в ефира на Нова телевизия.

Началото на края обаче е било положено няколко седмици по-рано и то няма нищо общо с рейтинга, който и без друго беше доста невисок. То е обвързвано с гостите, които кани водещият.

Един от тях му навлече доста рецензии. Това е Румен Угрински, с който са работили дружно в „ Господари на ефира “. Угрински направи най-гнусното нещо в ефир, което е вбесило шефовете на Нова телевизия и те решили да се лишат от просташкото шоу на Рачков.

Румен си изсекна носа на сцената. Още с излизането той се издуха хубаво, което смути освен публиката, само че и самия водещ, който другояче мъчно се смущава.

След предаването от Нова поискали пояснение от продуцента Маги Халваджиян и водещия Димитър Рачков, само че те не съумели да дадат съответно такова.

Продължението го знаем. Шоуто умря и към този момент не съществува, а Угрински не изпитвал никакви скрупули за случилото се. Рачков обаче и до през днешния ден не му говорел и бил гневен, че зимата ще остане без основни приходи.

Новият сезон на „ Като две капки вода “ не е доста сигурен, което прави ситуацията на Рачков още по-тежко. Шоуто за фалшификати нормално стартира в края на февруари, само че ниският му рейтинг от последния сезон кара шефовете на Нова телевизия да се двоумят дали още веднъж да го включат към програмата за пролетта.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Румен Угрински Димитър Рачков Рачков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР