С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави“. Тази

...
С Рачков обсъждаме присъединяването му към екипа на Слави“. Тази
Коментари Харесай

Войната между Халваджиян и Слави се разгаря! Дали Трифонов ще се задържи в bTV?

" С Рачков обсъждаме присъединението му към екипа на Слави “. Тази сякаш почтена смешка на Мъгърдич Халваджиян в обществените мрежи дефинитивно разкри голямото напрежение, което царува сред двамата най-влиятелни продуценти у нас.

Маги и Слави са във война от години, само че в последните месеци не стопират да си разменят удари, които към този момент станаха и обществено притежание. От шоуто на Дългия постоянно се заиграват с Халваджиян и компания, като за последно им се подиграваха за сваленото предаване " Господари на ефира “, което към момента не може да си откри телевизия, където да бъде предавано.

Явно това е преляло чашата, тъй като отговорът от противниковия лагер не закъсня. В последния епизод на " Като две капки вода “ бе намекнато, че Рачков може да се настани в стола на Трифонов. " Другия понеделник може да ме гледате в " Шоуто на Слави “ – разгласи Рачков, без да конкретизира какво тъкмо има поради.

" Ами пробвай се “, прикани го Маги. " Какво да се опитвам? Аз съм там към този момент “, изрично съобщи Рачков.

Макар и изглеждащи почтени, репликите на комика и продуцента напълно не са такива. Откакто " Господари на ефира “ беше спряно, на няколко пъти се завъртя версията, че предаването може да тръгне от есента на мястото на " Шоуто на Слави “, писа " България Днес “.

За това, че новият контракт на Дългия в Би Ти Ви е под въпрос, загатва самият водещ съвсем всяка вечер в предаването си. Договорката на Трифонов с малкия екран изтича през лятото и няма изясненост дали ще бъде възобновен. От друга страна, Халваджиян показа, че " Господарите “ договарят и с други малките екрани, като направи уточнението, че контракт с Българска национална телевизия е неосъществим. Така действително единствената медия, която може да приюти Зуека, Рачков и компания, е Би Ти Ви.

Напрежението сред Слави и Халваджиян не е от през днешния ден. Двамата не се харесват от години, само че обстановката ескалира, когато продуцирането на предаването " България търси гений “ бе взето от Халваджиян, с цел да не го получи екипът на Трифонов. Войната се задълбочи през 2015 година, когато по време на конференцията на финала на " Х фактор “ Маги изригна по адрес на продукцията, правена от Дългия, задавайки реторичния въпрос " Някой знае ли името на спечелилия в " България търси гений “ тази година? “. Тв продуцентът бе безапелационен, че неговият музикален формат е надалеч по-успешен от конкурентния. Наскоро Халваджиян непосредствено засегна тематиката " Слави Трифонов “ и ежедневните скечове с облика на Маги в предаването му. " Слави в миналото беше мой другар, който харесвах и обичах. С годините на този човек последователно нещо му стана, затвори се в себе си и се трансформира във вълк единак. В шоуто му могат да се бъзикат с който си желаят – не виждам проблем в това. Въпросът е в метода, по който го вършат. Поне да беше смешно, а то не беше. Дори и жестоко да беше, само че да е смешно… За страдание, това, което те демонстрираха, не беше надарено. Направиха го по глупавия метод. Друг е въпросът, че за скеча им разбрах от хора в офиса, които са го гледали. Аз самият от години не проследявам " Шоуто на Слави “. Нито ми е смешно, нито ми е забавно “, безапелационен е Халваджиян.

Слави не отстъпва по-назад и даже става по-рязък в скечовете си, обвинявайки Халваджиян, че е оставил екипа си без работа. Напоследък той стартира да атакува и хора от предаването, в това число и някогашния си сътрудник Зуека.

Преди време Трифонов направи миниконкурс за надарени деца в личното си предаване. Именно тогава той откри сензацията Крисия, както и Хасан и Ибрахим. Момичето от Разград набра голяма известност, а Слави персонално се ангажира да оказва помощ за състезанието " Детската Евровизия “, където Крисия сграбчи второто място. По същото време Халваджиян направи предаване " Големите очаквания “, в което също се търсеха надарени деца. Слави незабавно загатна, че Маги го копира. " По този план работим от две лета. Истината е, че ние съобщихме, че ще вършим подобен план, а Слави 10 дни по-късно разгласи състезанието си “, описа Халваджиян.

Двамата постоянно спорят и в съда. Слави заведе куп каузи за това, че в " Господарите “ излъчват фрагменти от шоуто му без негово позволение. През 2017-а " Господарите “ твърдяха, че са спечелили делото без право на обжалване, само че пък през 2018-а Слави се произнесе, че дефинитивно е осъдил предаването " Господари на ефира “ и получи 13 хиляди 38 лв. и 25 стотинки, които съобщи, че ще подари цялата сума на организацията на майките, грижещи се за деца с увреждания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР