С работилница за танци ще завърши лятната програма в Регионална

...
С работилница за танци ще завърши лятната програма в Регионална
Коментари Харесай

Побързайте! Библиотеката във Враца кани на празник днес

С работилница за танци ще приключи лятната стратегия в Регионална библиотека " Христо Ботев " във Враца. " От културния институт канят децата през днешния ден да се включат в отпразнуването на финала на " Лято с библиотеката " под ритмите на съвременна музика и с хореографията на Тоника Тодорова ", сподели Петя Николова, библиотекар в Детския отдел на врачанската библиотека. 
" Поканили сме всички детски градини от града, които се включиха в " Лято с библиотеката ", както и занималните, те също ни посещаваха през цялото лято и сме подготвили за всички грамоти. Танците са доста занимателни за всяка възраст, изключително за по-малките дечица, които ни посещават в лятната ни читалня ", добави Николова.
Тя означи, че тази година самодейността " Лято с библиотеката " е минала доста сполучливо.
" Радвахме се на значителен интерес. Заниманията бяха разнообразни. Имахме детска научна лаборатория, която оферираше разнообразни опити за децата, които можеха да се подготвят и в домашни условия. Имахме ателие по глаголица, което също имаше значителен интерес, лятната ни читалня както всяка година. Тази година имахме и първи стъпки в програмирането. Беше много забавно за децата ", съобщи тя.
Работилницата за танци ще се организира от 10.30 ч. в парка зад паметника на Христо Ботев. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР