С публикация в социалните мрежи бившият национал Стилиян Петров изказа

...
С публикация в социалните мрежи бившият национал Стилиян Петров изказа
Коментари Харесай

Стилиян захапа отново БФС: Явно наблягат на ангажиране на хотели и менюто

С обява в обществените мрежи някогашният национал Стилиян Петров изрече възхищението си от ангажираността на румънската футболна федерация към развиването на международния футбол.

Той похвали северната ни съседка за организацията на особено събитие, което персонално посетил и е концентрирано върху аспекти като бистрота, ръководство, стратегии за развиване, всеобщи начинания или сполучливо консолидиране на технологии в спорта.

Стилиян Петров употребява случая да насочи укор към БФС, тъй като не участвал негов представител.

" Явно нашето БФС е било заето със запазването на хотели и подбора на меню, че го пропуснаха ", написа Стилиян Петров.

Ето цялата му обява:

" Големи благодарности за невероятната организация от страна на Румънската футболна федерация със съдействието на УЕФА и тяхната ангажираност за развиването на международния футбол! Събитие изпъстрено с доста усмивки и позитивизъм. Невероятни презентации и информация в елементи.

Винаги е хубаво да признаеш позитивното в развиването на една футболна федерация. Особено когато виждаш по какъв начин се концентрират върху аспекти като бистрота, ръководство, стратегии за развиване, всеобщи начинания или сполучливо консолидиране на технологии в спорта. Освен това да се осведомим с съответните промени или начинания, които някой федерации са приложили и пояснения по какъв начин са повлияли позитивно на спорта като цяло.

Такива начинания демонстрират по какъв начин с верния метод може да се подкрепят и покажат позитивните образци, като в същото време да насърчаваме личната ни федерация да се стреми към усъвършенстване. Леко опрощение тук, очевидно нашето БФС е било заето със запазването на хотели и подбора на меню, че го пропуснаха. Важни неща, мощно касаещи усъвършенстване в към работата, нововъведението и актуалните трендове във сферата на хотелиерството️.

Три мощни стратегии MIP, MESGO и CFM събрани дружно за разискване на напредъка и измененията в международния футбол. Обмяна на информация и хрумвания за развиването на една екосистема в спорта.

Много забележителни достижения в развиването на футбола в разнообразни аспекти:

- Женски футбол

- Развитие на младежта и спорта

- Инфраструктура и уреди

- Интересни оферти на много футболни федерации по какъв начин поставят старания за поощряване на разнообразието и приобщаването в спорта. Инициативи за осъществяване на антидискриминационни акции, тактики за справяне с расизма във футбола и присъединяване на етнически малцинства и маргинализирани групи в процесите на взимане на решения са забележителни стъпки напред.

- Масово развиване и поддържане с стратегии за непрестанното развиване с изчистени концепции и тенденция.

Важността на непрекъснатото рационализиране във футболната общественост като цяло. Но ние си вървим напред с бързи темпове към международните трендове и концепции ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР