С проучвания, които показват, че много жени на 40 години

...
С проучвания, които показват, че много жени на 40 години
Коментари Харесай

Съпругът ми и аз правим секс веднъж месечно и само ако аз го подбудя – може ли едно триседмично предизвикателство да спаси любовния ни живот?

С изследвания, които демонстрират, че доста дами на 40 години желаят да възпламенят още веднъж огъня в дългия си живот дълготрайни връзки, Ема Удхаус, 41, PR експерт от Лондон, и нейният брачен партньор Джонатан, 56, тестват три онлайн платформи в опит да подправят нещата между чаршафите...  

От сходни зайци до един път на синя луна, заслужено е да кажа, че половият ми живот със брачна половинка ми Джонатан не е това, което беше, за жалост.

Когато се срещнахме за първи път преди 18 години, неговото либидо несъмнено беше по-високо от моето и го включвахме най-малко два пъти седмично.

Но с течение на годините интимността последователно избледня.

Преди няколко години, по време на напрежението на пандемията, се сблъскахме с тежък интервал от разногласия и съвсем се разделихме.

Оттогава работихме интензивно, с цел да излекуваме разрива, подкрепени от консултациите на двойки, и се гордея, че успяхме да се върнем от ръба.

Сега възобновяването на интимността се усеща като последната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР