С проточването на войната става все по-трудно да се намерят

...
С проточването на войната става все по-трудно да се намерят
Коментари Харесай

Намаляват възможностите на ООН да изолира Русия

„ С проточването на войната става все по-трудно да се намерят смислени способи да се накаже Русия “, счита Ричард Гоуън от самостоятелната Международна спешна група на Организация на обединените нации. От своя страна, съветската задача към Организация на обединените нации в Женева съобщи, че западните страни „ знаят доста добре, че е невероятно да се изолира Русия, защото е световна мощ “.

Веднага след нахлуването на 24 февруари и три седмици по-късно съвсем три четвърти от Общото заседание на Организация на обединените нации изрично осъди Москва за основаването на „ ужасна “ филантропична обстановка, а през април гласоподава за отстраняването на Русия от Съвета по правата на индивида. Резултатът от 93 гласа " за " и 58 " въздържал се " накара Москва да предизвести, че с изключение на 24-те, дали своят вот " срещу ", Русия ще счита останалите за „ вражески ” страни със съответните последици.

„ Повече от 17 африкански страни се въздържаха от боязън, поради тактичност на Русия да ги плаши с апетит, внушавайки че глобите против нея са причина за рецесията с храните “,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР