С просто око се вижда, че президентът Румен Радев брани

...
С просто око се вижда, че президентът Румен Радев брани
Коментари Харесай

Атанасов: С просто око се вижда, че Радев брани едноличните си назначения в службите

С просто око се вижда, че президентът Румен Радев брани едноличните си назначения в службите, и в съответния случай - шефа на ДАНС, след този тежък неуспех. Разказва се история за оперативна игра - пет години не им стигнало време да решат дали ще го вербуват или изгонят.

Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов в коментар на вчерашното изявление на Радев.

26 септември 2023, 17:34

Румен Радев: ДАНС не е боксова круша за упражнение на невежи политици

“Очевидно е, че имат доста тежка толерантност към съветския шпионаж в България, и това би трябвало да се промени ”, добави Атанасов.

Той прикани хората да стачкуват пред Руското посолство у нас, а не пред Руската черква.

“Стана ясно, че съветската страна посредством посолството в България счита, че те са притежатели на тази съветска черква. Стана ясно, че Митрофанова е разпоредила да се затвори църквата ”, изясни Атанасов.

Според него прокуратурата би трябвало да извърши инспекция за това каква активност за развивали свещениците. “Ако тук има шпионска мрежа, ДАНС да каже кои са тези, които са били вербувани от съветските свещеници, и да вземат да ги арестуват ”, разясни той.

Атанасов разяснява и измененията в Конституцията. Той изрази вяра те да влязат за разглеждане в пленарна зала през идната седмица, и разясни, че от парламентарната естрада ще бъдат изразени техните позиции. Бюджетът би трябвало да се гледа в целокупност, а не да се гледат обособени оферти - като това Данък добавена стойност за ресторантьорите да се върне на 20% и въвеждането на финансов тласък за лицата, които подадат информация, съдържаща съответни обстоятелства и условия, които не са били известни на органите по приходите, добави Атанасов.

26 септември 2023, 20:25

Нинова: Хвърляйки се да брани ДАНС, Радев закопа службата още по-дълбоко


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР