С промяната в лидерския пост на АБВ се дава заявка,

...
С промяната в лидерския пост на АБВ се дава заявка,
Коментари Харесай

Проданов: Смяната на лидера на АБВ дава заявка за по-агресивен стил

С смяната в лидерския пост на АБВ се дава поръчка, че е нужен по-агресивен жанр. Това сподели към този момент някогашният ръководител на АБВ Константин Проданов пред bTV. На 19 май на третия постоянен конгрес на партията за водач беше определен Румен Петков.
По думите на Проданов в тази ситуация няма драма, конспирация или скандал. „ Моят мандат изтече и не сложих кандидатурата си за идващ. Това не е импровизация, а премислен ход, резултат от здравомислещ разбор и групово решение на цялото ни ръководство”, изясни той.
Според него това е по-скоро осъзната нужда, че политическата обстановка е изменена и е нужна нова тактичност. „ Дошло е време за борба, обстановката се е трансформирала много коренно в посока към повече експанзия, повече агресивност, повече крясък”, означи някогашният партиен водач.
„ Аз съм по-скоро посланик и специалист. Има време за дипломатите и специалистите, има време и за тези, които са калени в битките”, призна Проданов.
„ Преценявам, че моето КПД е по-скоро в ролята ми на дипломат на благосклонност при диалозите с левите обединения, при експертните диалози – там е моята сила”, акцентира той. „ Румен Петков е човек на действието, моят жанр е по-аналитичен”, заключи Проданов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР