С промяна в наредба се урежда редът, по който преди

...
С промяна в наредба се урежда редът, по който преди
Коментари Харесай

Собствениците на автомобили ще могат за запазват регистрационните им номера при продажба

С смяна в разпоредба се урежда редът, по който преди продажбата на автомобил притежателят може да подаде заявление за опазване на табелите с регистрационния номер на колата и да ги употребява за регистрацията на друго транспортно средство от същата категория. Това е записано в план за смяна на разпоредба от 2000 година за вписване, доклад, прекъсване от придвижване и стартиране в придвижване на коли.

Проектът е оповестен през днешния ден за публично разискване на Портала за публични съвещания на Министерския съвет. Номерата на колите, които се движат единствено с електрическа сила ще са със зелени букви и числа на бял декор, написа също в плана.



В наредбата ще се добави, че регистрационният номер на колата би трябвало да съдържа като детайл буквен код за регистрация, състоящ се от една или композиция от две букви. Ще се планува, че при смяна на собствеността на транспортното средство в случаите на прекъсната регистрация няма да се прави информативен продан сред Министерството на вътрешните работи и Нотариалната камара.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР