С промените в Изборния кодекс управляващите целят служебна победа -

...
С промените в Изборния кодекс управляващите целят служебна победа -
Коментари Харесай

Румен Радев: С промените в Изборния кодекс управляващите целят служебна победа

С измененията в Изборния кодекс ръководещите целят служебна победа - това съобщи в Сухиндол президентът Румен Радев. Той съобщи още, че едвам през вчерашния ден е бил осведомен от вътрешния министър и основния прокурор с документите и фактологията към случая " Гебрев ". По думите на Радев, преводите към Венецуела разклащат банковата ни система и основават компликации за приема ни в еврозоната.

Сухиндол

По думите на президента Румен Радев, отводът да се съблюдава закона и да се избере нов състав на ЦИК, както отводът да се ревизират изборните описи и следващата анулация на машинното гласоподаване, са неща, които уронват демократичността и прозрачността на изборния развой.
Румен Радев, президент на Република България: " Това, което се случва с изборното законодателство е в действителност доста обезпокоително, ръководещите очевидно към този момент даже не крият изкушението си да реализират служебна победа, посредством измененията в този изборен кодекс. "
По мотив свадите с опита за отравяне на Емилиян Гебрев и преводите на венецуелски милиони през българска банка, президентът съобщи, че не е обикновено българското държавно управление да схваща от непознати посланици какво се случва в страната ни.
Румен Радев, президент на Република България: " За мен в действителност е обезпокоително всеки един подобен случай, който касае здравето и живота на българските жители и който касае надежността на нашата банкова система. Защото тя към този момент е главен аршин за допускането ни до чакалнята на еврозоната. "
По отношение на съгласуваната процедура за посланици на България, акцентира, че това са представители на страната ни, които не би трябвало да се разделят на наши и ваши.
Румен Радев, президент на Република България: " Мотивирането на кадровите решения и съгласувателната процедура не би трябвало да бъдат и да се трансформират в обществени диспути, тъй като това уронва престижа както на нашите посланици зад граница, по този начин и на страната. "
В Сухиндол през днешния ден президентът Румен Радев взе участие в тържествата във връзка Трифон Зарезан.
 Продължават яростните диспути към измененията в Изборния кодекс Продължават яростните диспути към измененията в Изборния кодекс
Спорове в Народното събрание поради гласуването на измененията в Изборния кодекс. Изненадващо - разискването на поправките беше прекратено поради незабавно засед...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР