С пролетта е точно зад ъгъла, време е да сложите

...
С пролетта е точно зад ъгъла, време е да сложите
Коментари Харесай

Монти Дон споделя работа на моравата, която трябва да свършите през март - и често срещана грешка, която трябва да избягвате

С пролетта е тъкмо зад ъгъла, време е да сложите градинските си ръкавици и да стъпите на слънцето... Ако в миналото излезе.

Справедливо е да се каже, че зимата беше ужасни няколко месеца, със мощни пориви, минусови температури и животозастрашаващи стихии, принуждаващи британците от цялата страна да останат вътре. И до момента в който ледените условия към момента се чака да ударят Обединеното кралство, някои градинарски работни места не могат да чакат.

Британският градинар и ефирен водещ Монти Дон споделя, че март е идеалното време да започнете да подреждате растенията си и да подготвяте градината си за лято – в това число съществена работа по моравата.

Пишейки в своя едноименен блог MontyDon.com, градинарят споделя, че би трябвало да косите тревата този месец – само че предизвестява „ не я косете прекомерно късо “. „ Просто го подстрижете леко до края на този месец “, добави той. „ Това ще насърчи положителния напредък на корените и вследствие на това тревата ще бъде доста по-здрава и по-способна да устои на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР