С прогнози за лошо време, силни дъждове и бури започва

...
С прогнози за лошо време, силни дъждове и бури започва
Коментари Харесай

Ужасът в Гърция продължава

С прогнози за неприятно време, мощни дъждове и стихии стартира седмицата в Гърция. Във вторник се чакат интензивни феномени с градушки по места, съобщи БНР.

Не е наранено придвижването на фериботите. Предупреждават туристите с информация на няколко езика, по какъв начин да реагират при положение на злополучие.

Силна стихия засегна тази нощ остров Сирос в Егейско море. Обилни превалявания наводниха пътищата на острова. Туристите се подслониха в заведенията на плажа и няма потърпевши. Пожарникари избавиха пет дами и дете в регион покрай град Драма, които останаха час в близка черква.

Силни дъждове и вятър обгърнаха континенталната част на страната без последици от вреди. Прогнозите за през днешния ден са още веднъж за мощни, само че краткотрайни дъждове за Цикладските острови. За довечера и вторник има предизвестия за интензивни феномени в северна Гърция, част от Егейските острови и Пелопонес. На места се чакат стихии и градушки. Навсякъде са взети ограничения и има сили на Гражданска отбрана и пожарната, които са в подготвеност да окажат помощ, оповестяват управляващите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР