С Продължаваме промяната се опитваме да отговорим на въпроса -

...
С Продължаваме промяната се опитваме да отговорим на въпроса -
Коментари Харесай

Христо Иванов: БСП се превръща в лошо копие на Възраждане


С " Продължаваме промяната " се опитваме да отговорим на въпроса - какво ще се промени на идващите избори, с цел да не бъдат те още едно издание на същите избори. Важно е жителите да видят, че в едната част на политическото пространство има обединения, които могат да намират допирни точки макар разликите. В този интервал има възходяща фрагментация и отнякъде би трябвало да тръгне противоположната наклонност. Искаме да въведем това нещо като нов политически факт. 

Това каза Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, съпредседател на " " в предаването " Неделя 150 " по БНР. 

И добави, че няма терзание от присъединяване на Демократична България в една или в друга коалиция, тъй като става въпрос за поколения в демократична общественост:  

" Знаем по какъв начин да отстояваме идентичността си в тим, който е по-голям от нас, по какъв начин да постановяваме дневен ред. Нямаме терзания, че нашите гласоподаватели няма да схванат напъните ни да решим казуса на България. Не сме се изгубили за 30 години, няма да се загубим и за 30 напред ", означи Иванов. 

Според него ГЕРБ постоянно се разказват като евро-атлантическа групировка, само че когато стане дума за същинско придвижване в евро-атлантическа посока, действителността е друга. 

" По този метод стои въпросът с правосъдната промяна. ГЕРБ настояват, че желаят да я създадат, само че вършат всичко допустимо да я провалят. Винаги се намират оправдания от тяхна страна да не се случи това нещо. Заявките са едно, когато се стигне до дейности – става друго ", сподели съпредседателят на " ". 

По думите му всеки предстоящ диалог сред Демократична България и други политически сили ще бъде въз основата на съответни дейности и дарба на съответните партии да ги доведат до резултат. " Разговорът ще бъде за съответни цели. Интересуват ни съответните пътища към бъдещето. Ще беседваме за тях ". 

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския изрази безпокойствие, че Българска социалистическа партия все по-плътно се доближава към " Възраждане " като позиции и дефинира това като проблем за българската политическа конструкция. " Българска социалистическа партия се трансформира в неприятно копие на " Възраждане ". 

По тематиката за РСМ той съобщи, че липсва цялостна политика от страна на институциите, която да оказва дозирани степени на напън върху управляващите в РСМ за избрани дейности и да се ангажира с положителни послания на територията на РСМ. 

" Инструментариумът го има, само че не се употребява. България продължава да държи пръста си върху спусъка на въпроса - дали Македония ще договаря, или не. Докато не бъде изменена конституцията на РСМ, действителни договаряния няма да има... Имаме повече благоприятни условия за въздействие, просто Министерството на външните работи би трябвало да стартира да ги ползва на по-широка база - градивно, доброжелателно, само че твърдо по отношение на управляващите в РСМ, с цел да може обществото да разбере, че не може да искаш да си член на европейското семейство и с европейския народ, който е най-близо до теб, да си в непрекъсната омраза ", уточни Иванов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР