С продажбите на Марио Манджукич и Емре Джан Ювентус подготви

...
С продажбите на Марио Манджукич и Емре Джан Ювентус подготви
Коментари Харесай

Ювентус подготви почвата за бурно трансферно лято

С продажбите на Марио Манджукич и Емре Джан Ювентус приготви почвата за бурно трансферно лято. След като махна двамата играчи, клубът първо се отърва от техните заплати, които са общо 11 милиона евро на сезон, а също така прибра и положителни трансферни суми. Това ще подсигурява, че клубът ще има добра финансова ликвидност за идващото лято и ще може да се развихри на трансферния пазар.

Очаква се главен приоритет за торинци през лятото да бъде връщането на Пол Погба в клуба. Французинът не крие, че има предпочитание още веднъж да облече черно-бялата фланелка и наподобява, че прeдстоят съществени договаряния сред Юве и Манчестър Юнайтед в тази посока.

Продажбата на Погба наподобява все по-вероятна, откакто на " Олд Трафорд " дойде Бруно Фернандеш. Португалецът коства към 80 милиона на " Червените дяволи " и те ще би трябвало да намерят метод да избият тази сума, изключително в случай че желаят да вземат още качествени играчи през лятото. Освен това се чака Фернандеш да поеме ролята на Погба в центъра на терена и не е ясно дали двамата ще могат да играят по едно и също време в схемата на Солcкяер.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР