С призраци най-често може да се сблъскате в старинни замъци

...
С призраци най-често може да се сблъскате в старинни замъци
Коментари Харесай

Британски турист показа страховита СНИМКА от дълбините на Червено море

С призраци най-често може да се сблъскате в старинни крепости и на страховити гробища, само че под водата... 52-годишният Дарън Харис от Бирмингам обаче твърди, че е съумял да снима фантом във водите на Червено море. Британецът бил на отмора в известния египетски курорт Хургада. Един ден решил да се отдаде на пристрастеността си – дайвинга. Под водата той направил няколко фотоси с мобилния си телефон, а по-късно забелязал, че на една от фотографиите има нещо доста злокобно. Мехурчетата, изхвърляни от аквалагните на приятелите му, се сливали в нещо, наподобяващо на човекоподобна фугура. А Харис е безапелационен, че странното нещо на фотографията наподобява на скелет или видение.



„ Плувахме около рифа, аз направих доста фотоси, тествайки водонепроницаемото калъфче на телефона си. Не забелязах нищо необичайно на фотосите, до момента в който не се върнах във Англия. Това е доста страховито. Не имам вяра в призраци и други сходни свръхестествени неща, само че към момента съм смутен от този контур, който съм запечатал под водата. Струва ми се, че това е някакъв знак. В този свят нищо не е инцидентно – ето в това имам вяра безрезервно”, споделя той пред „ Мирър”.

В интернет се отнесоха доста насмешливо към фотографията и думите на англичанина. Според потребителите в мрежата, това е най-обикновена оптична заблуда. Дарън обаче пренебрегва скептиците и продължава да пази теорията си, че на фотографията му има видение. Той счита, че може да е снимал духа на удавник, изгубил живота си навръх това място.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР