С признателност към съмишлениците и гордост от изминатия път през

...
С признателност към съмишлениците и гордост от изминатия път през
Коментари Харесай

Започна юбилейното 20-о издание на Националната благотворителна кампания на МВР

С благодарност към съидейниците и горделивост от изминатия път през 2023 година означаваме 20-ата годишнина от основаването на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи. Значим миг, който е доказателство за осезаемата ѝ роля и престиж.

През миналите две десетилетия - като една от най-продължителните дарителски начинания в страната - тя бе опора за стотици деца, претърпели тежката загуба на родител. В юбилейната за акцията година набираме средства за просветителни разноски, ваканции и извънкласни действия на 67 деца.

Министерството на вътрешните работи създаде видеоклип, радио спот и банери с зов за съпричастност. За да доближи той до повече хора, още веднъж се осланяме на незаменимата мощ на медиите.

Колеги, благодарим, че дружно изписваме с действителни стъпки триумфа на благотворителната акция в името на децата, чиито родители ни оставиха образец за героизъм. Вярваме, че обединени ще продължим да пишем историята ѝ!

В този извънреден миг за акцията нейни лица са две специфични за нас, към този момент пораснали, деца - Борислава и Наско. Двамата губят бащите си, когато са едвам на 3 и на 4 години и вземат участие в благотворителната самодейност още от самото ѝ начало. Боби и Наско се дипломираха сполучливо и към този момент решително вървят по личния си път, само че постоянно остават част от огромното семейство на Министерство на вътрешните работи.

Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на МВР се организира целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните работи. Средствата се набират посредством изпращане на sms на номер 1866 за клиентите на А1, Yettel и Vivacom или посредством гласово позвъняване на 090051866 за клиентите на Vivacom. Цената на късото известие е 1 лева (без ДДС), а на гласовото позвъняване - 0.99 лева (без ДДС). Средства могат да се превеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно ръководство. Натрупаните суми се разпределят сред фамилиите на потърпевши и починали по време на осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР