С призиви за оставка на правителството и че ни е

...
С призиви за оставка на правителството и че ни е
Коментари Харесай

Стига управленски боклуци! скандираха искащите оставката на правителството

С апели за оставка на държавното управление и " че ни е време за възобновление ", членове и симпатизанти на „ Възраждане “ стачкуваха пред Народното събрание и под звуците на възрожденски песни потеглиха на шествие към Министерския съвет, а след това към Орлов мост и се събраха назад пред Народното събрание.
Навсякъде по пътя си те освиркваха властта и издигаха плакати с надписи по нейн адрес: „ Крадлива паплач “; „ Мърша “; „ ГЕРБ = гибел “; „ министерствто на Разграбването, Разрухата и Безхаберието “; „ Оставка, съд, затвор “; „ Съд за предателите!!! ГЕРБ и Оперативна програма – в пандиза! Стига управнически отпадъци!!! “.
„ Защото, както изясни протестиращ – желаеме бъдеще за България и нашите деца, а не да напущат България “ и заключи: „ Нищо не става от това държавно управление, нищо “.
Жена издигаше и с лявата, и с дясната си ръка пред Народното събрание плакати с настояванията: „ 30 години неПРЕХОДна злополука СТИГАТ! “ и „ Не пипайте валутния ръб! “, а други протестиращи – плакати с претенции за заслужен живот.

„ Искаме оставка на цялото държавно управление поради цялостната му активност – за всички нелепости, които сътвори, тъй като то не сътвори нищо друго с изключение на нелепости. Искаме оставка поради въздуха, поради водата, поради Закона за обществените услуги, т.е. за децата – желаеме оставка за изцяло творчество “, съобщи пред Actualno.com организационният секретар на „ Възраждане “ Николай Дренчев.

„ Искаме оставката на държавното управление за това, че продава българския суверенитет, за това че напира да влизаме в еврозоната в миг, в който е извънредно неуместно за българския народ “, продължи той и добави: „ Искаме оставка поради СЕТА, която вкарва по терлички и постанова на нашето общество без полемика и съществено мислене; поради административния терор на български, бизнес – поради всички това желаеме оставка на държавното управление на Бойко Борисов 3 “.
Към протестиращите се причисли и Движение „ Народна мощ “. Голям брой симпатизанти и членове на софийската градска конструкция на Движението излязоха със флагове и православни хоругви в поддръжка на митинга.

„ Забраниха ни да изкарваме знамената. Забраниха ни да бъдем българи. Забраниха ни да бъдем националисти и патриоти. Казаха – вие сте доста рискови, вие сте хората на Волен. Спираме колите ви. Около 100 души бяхме. Взеха знамената ни и ги разпарчатосаха “, жалва се пред Actualno.com водачът на придвижването Георги Димов.
Неговото пояснение е: „ Защото в България се утвърждава тирания “. Той е безапелационен – „ това е власт на хора, които вкарват СЕТА, които вкарват американски ползи в България, които вкарват ползи, които са срещу България, ползи, които ще унижат България като център на цивилизация, просвета и православието “.
Д-р Георги Димов разясни, че патриотичното придвижване " Народна мощ " е едвам на няколко месеца. За късото време обаче то е отбелязало годишнината от позорния и неправдив Ньойски контракт, рождението на капитан Патко Войвода, от Освобождението на столицата ни; застанахме твърдо с ред дейности, клипове и изявления против превода и осъвременяването на " Под игото ", далаверата с рисковото нуклеарно гориво за атомната ни електроцентрала и взехме ефективно присъединяване в митингите против Закона за обществените услуги.  
" В деня кончина на огромния български родолюбец капитан Петко Войвода (навършват се 120 г.) непринудено и прочувствено взехме решение да подкрепим Протеста по следните аргументи: явното заличаване на нацията и народа на България - и то освен духовно, само че и физически! Особено рискови за България са последните " политически " събития: намесата на непознати сили във вътрешнополитическия живот на страната и загубата на суверенитет (след политическия очевидно идва ред и на финансовия); битовият геноцид над българите и неналичието на обикновени условия за живот; крайната беднотия, в която живее народа и най-после - неяснотите и опитите да се наложи на българския народ следващия грабеж вид КТБ с Еврозоната! Всичко това предвещава национална злополука и изгубването на България и българския народ от политическата сцена в напълно скоро време, т.е. приказваме за очевиден геноцид! ", уточни още Димов.
Според него има действителна заплаха, политиците, които следим към този момент 30 години и които само сменят политическата си ориентировка (според материалния интерес) да трансфорат България в територия; във боен фронт с непознати военни бази и в терен за задгранични компании, които доизсмукват последните български естествени запаси.
В умозаключение той съобщи, че патриотичното придвижване ще се бори с всички сили за обединяването и оцеляването на нацията, за запазването на България и най-много за пробуждането на националната мощ, тъй като съгласно него " България има един единствен суверен и той е българският народ. "
Зам.-председателят на придвижването Станил Станилов разясни, че органите на реда са ги предиздвикали да махнат дръжките на знамената. „ Било по разпоредба, не можело. Бяхме с дървени пръчки, а не можело. Аз съм някогашен общински консултант и такава разпоредба не съм чел “, описа той и допусна, че мярката им е наложена, тъй като са някогашни атакисти и служителите на реда се опасяват да не създадат ексцесия.

Върху паметника на Цар Освободител протестиращи изложиха десетки папки със събирани подписи. „ Това са подписи, събирани от българския народ в митинг против въвеждането на еврото в България “, изясни Милена Видева от „ Възраждане “ и уточни, че са събрани от порядъка на 220 000 подписа като към 180 000 са годни, заради това, че някои хора не са си дали ЕГН-тата.

Организаторите на митинга припомниха, че страната ни е в демографска рецесия, а държавното управление вместо да улеснява и подкрепя родителството затруднява фамилията. „ През 2019 година популацията на България понижава с толкоз, с колкото през Първата и Втора международна война, взети дружно! Страната ни се обезлюдява и единствено през миналата година тя е напусната от 70 000 българи, притиснати от недостиг и търсещи прехранване отвън рамките на Родината “, показаха те. Според протестиращите измененията в Закона за обществените услуги (ЗСУ) и всички други закони, свързани с него, основават терзания на българските родители. „ Неясните законови текстове са предпоставки за инвазия на обществените служби, като се слага на фокус многодетните фамилии “, сигнализираха те и показаха, че в ЗСУ участват редица грешки, които “отварят вратата ” за корупционни схеми, защото няма ясно определение за дете в риск.
„ Източването на язовирите и безотговорното ръководство на водните запаси са повода за съществуващи или напълно скоро задаващи се водни рецесии по места “, считат още уредниците на митинга. „ В Европейска България, един над 100 хиляден град – Перник, е изправен пред филантропична злополука “, упрекват те държавното управление.

„ Страната ни е превърната в място, където регламентирано и нерегламентирано се внася отпадък от други страни. Той се унищожава с изгаряне и надлежно – замърсява въздуха “, показаха още от „ Възраждане “ и упрекнаха държавното управление, че „ нарушава Конституцията на Република България, в чийто чл.4, ал.2 е записано, че „ Държавата подсигурява живота и здравето на българските жители “, в чл.52, ал.3 - „ Държавата закриля здравето на жителите “, а съгласно чл.15 – „ Република България обезпечава опазването и възпроизводството на околната среда “.
„ Замяната на лв. с евро е отвод от валутен суверенитет, който заплашва финансовата непоклатимост на страната. Девалвацията на лв. и контракта СЕТА са съдбоносни решения, които не е разумно държавното управление да взима без да обърне внимание на публичните настроения и настройки. И по двете тематики, „ Възраждане “ желае референдум “, показаха от партията.

От „ Възраждане “ са безапелационни, че държавното управление целеустремено убива дребния и междинен бизнес, посредством въвеждането на разпоредба Н-18. “Българският бизнес във всичките му аспекти – произвеждане, превоз, търговия, услуги – се явява основател на всички богатства и гръбнак на българската държавност. Партия Възраждане поредно се афишира в поддръжка на бизнеса и изрично упорства държавната администрация и изключително Приходната организация, да основават предвидима и комфортна работна среда, като дават шир за развиване на предприятията, необятно употребяват електронните и информационни технологии и свеждат до най-малко усложненията, които предизвикват на данъкоплатците посредством вменяваните им отговорности. ” - безапелационни са от Възраждане.

Полицейският произвол и политическите арести също са факт в Европейска България, означиха още от „ Възраждане “. Според уредниците на митинга, държавното управление се обкръжава с полиция, с цел да се защищити от въпросите на народа и употребява полицията като средство за наказване върху протестиращите. „ Полицаи бият протестиращи жители, след което лъжесвидетелстват и се жалват като пострадали пред медиите за да се вмени НЕистината на обществото и по този начин да се образува една социална настройка, комфортна на държавното управление “, показаха още от „ Възраждане “.

„ Народът оцелява мъчно, а държавното управление употребява всички средства с цел да го “убеди ”, че живее добре и “всичко е наред ”, уверени са представителите на „ Възраждане “. Те са безапелационни, че народът желае естествен живот, че е време за възобновление и че народът ще си върне властта в личната си татковина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР