С призиви за единство вдясно премина в събота среща на

...
С призиви за единство вдясно премина в събота среща на
Коментари Харесай

Кметове на реформаторите призоваха за обединение вдясно


С апели за единение вдясно мина в събота среща на кметове от реформаторската общественост, провела се под егидата на фондация " Конрад Аденауер ".

Във форума взеха присъединяване Георг Спартански, кмет на община Плевен, Йордан Йорданов, кмет на община Добрич, Цветанка Йотина, кмет на община Мирково, Емил Илиев, кмет на община Струмяни, Васил Цолов, кмет на столичния регион Оборище.

”Не е най-хубавият метод да тръгваш нанякъде, като поставяш условия “без тоя, без оня” авансово. Така няма да стане. В момента десните сили наподобяват на италианско семейство в печален бракоразвод, което се замеря с чинии”, съобщи Георг Спартански.

“Ако не намерим път за обединяване по места, на идващите избори ще си счупим главата. Успешни сме единствено, когато сме дружно. Затова толкоз пъти печелим в Плевен – първо, тъй като демонстрираме човешко лице и второ, тъй като вдясно сме били постоянно дружно, без значение от политическите катаклизми сред огромните вождове в София”, добави кметът на Плевен.

Никой няма да желае да напуща градовете и селата, в случай че има благоприятни условия за работа и развиване на локално равнище. Единственият път напред е обединяване в дясно и цялостна децентрализация, съобщи Йордан Йорданов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР