С призиви за единство, край на войната и мир по

...
С призиви за единство, край на войната и мир по
Коментари Харесай

С призиви за единство България посрещна националния си празник


С апели за единение, завършек на войната и мир по света България посрещна националния си празник. В София родолюбците от Сдружение " Традиция " сервираха венци пред паметника на починалите в Освободителната война медици.

„ Моят дядо, Бог да го елементарни, беше участник в три войни и споделяше: Сине и от двете страни кръв тече, не мляко и мед “, сподели Огнян Маринов, ръководител на съдружие „ Традиция “.

Пловдивчани се помолиха за мир сред Украйна и Русия пред частицата от Божия кръст и всички чудотворни икони, събрани от митрополит Николай в храма „ Света Богородица “.
Снимка: БГНЕС

„ Русия атакува Украйна, това е толкоз неправилно, не Богопротивно, че нямам думи, с които да изразя горестта, която е обзела мен и всички православни по този свят. Само Бог може да помогне “, сподели пловдивският митрополит Николай.

И на централния повърхност в Бургас хората се помолиха за завършек на войната. Старозагорският митрополит Киприян също се помоли за мир по целия свят.

През сърцето на Русе, по основната улица, мина 80-метров трикольор, ушит от ученици на гимназията по облекло. 6-годишната Ема трогна хората с осъществяването си на националния химн.

За поредна година алпинисти спуснаха българското знаме от възвишението " Малката Шипка " над гара Бов.

Знамето е ушито от локалните дами, а събитието събира от ден на ден поданици и посетители на Искърското дефиле.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР