С призив към стажант лекарите и стажант медицинските сестри да

...
С призив към стажант лекарите и стажант медицинските сестри да
Коментари Харесай

В Стара Загора набират доброволци заради коронавируса

С апел към стажант лекарите и стажант медицинските сестри да станат доброволци се обръща управлението на Тракийския университет в Стара Загора. Апелът е поради възходящите случаи на пациенти с COVID-19 и отправения апел от Министерство на здравеопазването и от  управлението на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) “Проф. доктор Ст. Киркович ” за набиране на доброволци за работа в клиниките на здравното заведение.  
От университета прецизират, че стажантите ще бъдат назначени на трудови контракти, а времето на контракта ще се зачита за преддипломен стаж.
 Проблеми и във ВМА - търсят се доброволци против COVID-19 Проблеми и във ВМА - търсят се доброволци против COVID-19
Военномедицинска академия търси доброволци против COVID-19. Това стана ясно от пост на болничното заведение във Фейсбук. Ръководството на лечебни...
Всеки студент, който има предпочитание да се включи в битката с COVID-19 като част от екипа на УМБАЛ “Проф доктор Стоян Киркович ”, може да се свърже с доцент доктор Георги Минков, дм, на телефон 0882821208.
" Съзнаваме, че доброволчеството е самостоятелен и високохуманен акт, като по едно и също време с това ви молим да се пазите и бдите над сигурността и здравето -  както вашето, по този начин и на вашите близки ", се споделя в апела на университета. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР