С приятеля й Ивайло отдавна имали сериозни проблеми, които тровели

...
С приятеля й Ивайло отдавна имали сериозни проблеми, които тровели
Коментари Харесай

Гръмна Истината За Раздялата На Деси Банова! Никой Не Очакваше Това, Мъжът Й Я Е

С приятеля й Ивайло от дълго време имали съществени проблеми, които тровели хармонията посред им. В началото създали старания да ги изгладят поради щерка си Йоана. Момиченцето към този момент е на 6 годинки и добре схваща обстановката, в която се намира фамилията му. „ Двамата имаме разнообразни характери. Живеем във времена, в които разделите сред хората са като някакъв вирус.

Когато хармонията в фамилията я няма, няма смисъл да продължаваме. И двамата резервираме положителните усеща между тях и се грижим за детето ”, споделя новата обстановка в живота си русокосата водеща. По думите й сред нея и предприемача нямало напрежение, а единствено почитание. Факт обаче било, че това не стигало, с цел да останат дружно. Заради личното си благополучие трябвало да създадат смяна.

Взели решение да се разведат без драми и кавги. „ Не сме се разделили поради трети човек. Категорична съм, че невярност не е имало нито от моя, нито негова страна ”, отсича Деси, която през годините си отбрани име на много палава. Мнозина помнят, че като любимка на спортния публицист Крум Савов тя се замеси с две от огромните имена в родния футбол. За малко Банова бе с нападателя Димитър Бербатов. След това не устоя и на чара на Любо Пенев, с който очевидци ги забелязали след гала за връчване на премията „ Футболист на годината ”.

След като стартира да излиза с предприемача Ивайло обаче, всички злословия за любовния й статут ненадейно секнаха. Свалката се случила в коридорите на Нова телевизия, когато синоптичката се разминала със симпатичния нов сътрудник. Оказало се, че той е дошъл единствено на одит в сдружението и след по-малко от две седмици трябвало да си тръгне. Нейна другарка обаче бързо решила да ги сватоса и по този начин изиграла решаваща роля в орисите им. С Ивайло Деси се замисля, че повече от всичко желае да стане майка. Пожела си и брак, въпреки по този начин и да не го получи до края на връзките си с предприемача, написа още седмичникът. „ Ако един мъж не желае да се ожени за една жена, най-малкото наподобява, че го е позор от нея ”, злословят по адрес на русокоската в светските среди.

Макар да останала без мъжко рамо, Деси най-малко може да е удовлетворена, че с Ивайло се разбрали по въпросите с развъждането на детето. Момиченцето получавало по равно внимание и от двамата, с цел да не се усеща ощетено от обстоятелството, че те към този момент не са под един покрив. „ Той е доста грижлив татко. Съобразява се с моите доста тежки смени рано заран и оказва помощ в развъждането й ”, упорства Банова. Причината да проговори за краха на връзките си с бащата на момиченцето е положителна вест. Отскоро синоптичката има нов мъж до себе си и се бояла, че в случай че бъде видяна с него, това може да се изтълкува неправилно. Искала да предотврати опцията да бъде набедена за прелюбодейка и признала за любовника си. „ Дълго време бях сама, без да го разгласявам. От скоро срещнах някого, само че е доста рано да споделям каквото и да е и не желая да скапвам нещата ”, споделя Банова. Ако се съди по блясъка в очите й обаче, самата тя няма самообладание да премине оня стадий, в който връзките й са нежни. Синоптичката била влюбена като ученичка и въпреки да спазвала положителния звук, не можела да го крие дълго.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР