С привличането на гарда Брендън Йънг в състава на ЦСКА

...
С привличането на гарда Брендън Йънг в състава на ЦСКА
Коментари Харесай

Барчовски разкри пред Sportal.bg: Брандън Йънг ли е най-скъпият играч в НБЛ

С привличането на гарда Брендън Йънг в състава на ЦСКА още през лятото, се заприказва, че точно той е най-скъпият състезател в НБЛ. Слуховете за цената на опитния баскетболист не престават, а Sportal.bg реши да попита старши-треньора на „ армейците “ Росен Барчовски дали в действителност това е по този начин.

„ Аз знам, че не е доста безценен състезател, по отношение на това, което той може. Хайде, да Ви кажа не. В тройката е, само че не е най-скъпият. “, разкри пред Sportal.bg баскетболният експерт.
 Категоричен ЦСКА при безапелационен дебют на Йънг Категоричен ЦСКА при безапелационен дебют на Йънг
Припомняме ви, че американският плеймейкър получи тежка травма в рамото още по време на предсезонната подготовка на ЦСКА, след което се подложи на интервенция и беше отвън терена 4 месеца.

Той се завърна преди към 2 седмици в България, а през вчерашния ден и дебютира с екипа на „ алените “ при успеха над Берое с 96:68 в мач от 18-ия кръг на баскетболното състезание. Йънг се включи от пейката с 16 точки, 6 битки и 7 асистенции за 25 минути на паркета.

В идващия си мач на 4 февруари (събота) ЦСКА гостува на Черноморец.

„ Армейците “ са на пета позиция във краткотрайното класиране с 9 победи и 7 загуби, а „ акулите “ заемат седмо място в таблицата с баланс 7-9.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР