С привличането на Браян Кордоба чужденците извън Европейския съюз в

...
С привличането на Браян Кордоба чужденците извън Европейския съюз в
Коментари Харесай

Звездната селекция в ЦСКА предизвика казус за Саша Илич

С привличането на Браян Кордоба чужденците отвън Европейския съюз в ЦСКА към този момент са 8, напомня " Тема спорт ". Това може да се окаже проблем за Саша Илич, защото в групата за мачовете могат да попадат най-много петима такива футболисти. Цели три от взетите досега летни попълнения не имат европаспорти. Това са гамбиецът Сейни Санянг, еквадорецът Майкъл Естрада и Кордоба.

Засега обаче терзанията не са толкоз съществени, защото Браян Морено е контузен и ще се завърне в игра най-рано през септември. Освен това се чака до края на летния трансферен прозорец алените да се разделят с Бисмарк Чарлс и Лазар Туфегджич, на които се търсят клубове.

Ако някой от тях остане на " Армията " и привличането на Данило Асприля бъде осъществено обаче, може да се наложи някой от чужденците отвън Европейски Съюз да прекара дълго време отвън групата за дуелите.
 Новите в ЦСКА са
Новите в ЦСКА са " гладни " за титли

Нямат снечелени досега

ИГРАЧИТЕ ИЗВЪН Европейски Съюз НА " АРМИЯТА "
Браян МОРЕНО Колумбия Марселино КАРЕАСО Кол/Вен Жираир ШАГОЯН Армения Лазар ТУФЕГДЖИЧ Сърбия Бисмарк ЧАРЛС Гана Сейни САНЯНГ Гамбия Майкъл ЕСТРАДА Еквадор Браян КОРДОБА Колумбия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР