С приложението Apple TV, собствениците на LG TV вече могат

...
С приложението Apple TV, собствениците на LG TV вече могат
Коментари Харесай

Apple TV и Apple TV+ са налични на телевизорите LG 2019 в повече от 80 страни

С приложението Apple TV, притежателите на LG TV към този момент могат да се любуват на Apple TV +

LG Electronics (LG), които през януари на CES показаха своите нови смарт тв приемници с приложението Apple TV, в този момент започват приложението Apple TV за съвместими смарт телефони LG в над 80 страни. Приложението Apple TV, налично елементарно от LG Home Launcher, дава опция на притежателите на LG TV да се абонират и да гледат Apple TV +, новата услуга за абонамент на Apple, която разполага с известни Apple истински сериали като „ Сутрешното шоу ", „ Виж ", „ Слуга " и " Малка Америка ".

С приложението Apple TV притежателите на LG TV също могат да се абонират за канали на Apple TV - директни абонаменти за първокласни видео услуги, налични както онлайн, по този начин и офлайн, без реклами, да реализират достъп до своята iTunes библиотека и да купуват или наемат над 100 000 кино лентата и телевизионни излъчвания. Всичко се случва с едно натискане на бутона LG Magic Remote на отдалеченото.



Телевизорите на LG оферират на потребителите кинематографично преживяване с най-хубавата картина и тон на пазара, с цел да подхождат на непрекъснато възходящия брой стратегии от най-хубавите международни снабдители на наличие. С необятна гама от заглавия, налични в Dolby Vision, приложението Apple TV е идеално допълнение към тв приемниците на LG. Най-новите тв приемници LG не престават да поддържат Dolby Vision, предлагайки на потребителите най-потапящото преживяване с в действителност ярки цветове, по-голяма дълбочина и зашеметяващо реален тон.

Телевизорите от 2019 година на LG поддържат също Apple AirPlay 2, който разрешава на потребителите да споделят наличие от iPhone, iPad или Mac компютър непосредствено на LG TV. Клиентите могат също да пускат музика на тв приемника и да го синхронизират с други съвместими AirPlay 2 представители на всички места в дома. Поддържа се и Apple HomeKit, който разрешава на потребителите елементарно и несъмнено да управляват тв приемника си с приложението Home на своя iPhone или iPad или посредством глас благодарение на Siri, давайки им опция да включат или изключат, да трансформират силата на звука и други.



Потребителите на LG TV към този момент могат да се любуват на Apple TV на всички OLED тв приемници на LG от 2019, NanoCell тв приемници (серии SM9X и SM8X), а по-късно този месец приложението Apple TV ще се появи на определени UHD тв приемници (серия UM7X и UM6X). Приложенията Apple TV и Apple TV + ще бъдат налични при стартирането на тв приемниците за 2020 и на тв приемниците на LG 2018 по-късно тази година посредством надстройка и актуализация на фърмуера.

„ LG продължава да предлага най-хубавото преживяване за домашно развлечение посредством софтуерни нововъведения, които дават висококачествена картина и улеснение на потребителите ", сподели Парк Хионг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „ Приложенията Apple TV и Apple TV + ще доближат до още повече телевизионни модели. По този метод ние още веднъж демонстрираме своята решителност да задоволим потребностите на потребителите и да прибавим стойност към нашите артикули. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР