С приказен рожден ден на Бала на аристократите актрисата Ирен

...
С приказен рожден ден на Бала на аристократите актрисата Ирен
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева с рожден ден на Бала на аристократите

С баснословен рожден ден на Бала на аристократите актрисата Ирен Кривошиева навърши

67 години, които въобще не й личат. На десетото юбилейно благотворително събитие още веднъж настоящо лице бе лорд Евгени Минчев , който не стопира да изненадва гостите си и като се изключи че им пя, бе облечен в униформа с фуражка и отличителни значки. „ Вдъхновяващи неща ми пожелаха! Евгени ми е другар и постоянно с наслада одобрявам неговите предложения за събития “, показа Ирен. Освен своя рожден ден актрисата имаше и различен мотив за празник нейният наследник Владимир Данаилов навърши 37 години. „ Гордея се с това, че той към този момент е лекар, щастлива съм от триумфите му “, показа Кривошиева, написа България Днес.

На Бала на аристократите актрисата блесна в светлосиня рокля и бели ръкавици.

Междувременно лорд Минчев преди ден направи следващо празненство, като посрещна своите посетители - Мис Англия и ученика на Робертино Лорети-Еминзада, още веднъж в компанията на Ирен Кривошиева и другари. „ На миската Евгени подари красива картина от художничката Румяна Георгиева, беше вълнуващо. На английската звезда Еминзада връчих номинация за състезанието „ Певец на годината “ в клас „ Международен “, показа още Ирен.

Във вчерашния ден пък на летен бал в наличието и на българските трима реализатори - Гери Никол, Есил Дюран и Райна , церемониал-майсторът на вечерта Евгени Минчев връчи премията на Мис Лято за тази година. На празненството участва и ергенът Евгени Генчев, несъмнено, в компанията на избраницата си Валерия. Двамата не престават да отхвърлят слуховете, че са разграничени, като понякога всеки има собствен персонален живот, само че женитба по този начин или другояче няма да има. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР