С приближаването на финала на най-гледаното риалити в българския ефир

...
С приближаването на финала на най-гледаното риалити в българския ефир
Коментари Харесай

Кремена разтърси с изповед за грешката и трагедията на живот...

С приближаването на финала на най-гледаното риалити в българския ефир „ Игри на волята: България “, борбите стават все по-ожесточени. След оспорван конфликт сред Кремена и Милена, фитнес модела и инструктор напусна „ Игри на волята: България “.

За Кремена Русева от Хасково страстта, която изживява по време на предаването й се отразява доста добре и дефинира присъединяване си като истинно премеждие. Най-силно усеща неналичието на щерка си, а това, което мъчно преглъща е мизерията на Реката. Тъй като е привикнала на хранителни режими, не е проблем за нея да стои гладна, само че мизерията и хигиената я тормозят.

За призванието й в живота – бодибилдинга

„ Спортувам от дълги години непрофесионално, само че най-малко 3-4 дни в седмицата съм в залата. Един прочут забелязал, че упражнявам през ден ми предложи да се опитвам и да се явя на съревнование. Реших да опитам. Отидох в НСА и си взех дипломата за културизъм и фитнес. Така започнах да се занимавам и да упражнявам най-вече дами. През последните години дамите всеобщо желаят да се занимават с този малко по-мъжки спорт като културизъм и фитнес. Интерес имат и към бикини фитнес, който е с по-нежно лъчение и добре оформя тялото “, споделя за работата си като инструктор.

За предразсъдъците

„ Сблъсквала съм сес тях и съм чувала разнообразни мнения, най-често зад тила ми. Думите на хората в никакъв случай не са ме смущавали за това по какъв начин наподобявам. Може би по този начин приказват тези хора, които не могат да наподобяват като мен “, разкрива страстите си Кремена.

За хирургическите интервенции

Темата разбуни духовете в интернет, само че фитнес моделът от Хасково приказва намерено за тях и споделя, че е видяла доста мнения в обществените мрежи изключително за устните й. Признава, че те са неточност, която е позволила в младежките си години. Когато е била на 22-23 години се е поддала на модата и си е инжектирала силиконовото олио в устните.



С годините са се получили изкривявания и странични резултати, които могат да се отстранят само по хирургичен път. Планирала е да се подложи на такава хирургическа намеса, само че не е разполагала с задоволително дълъг интервал на възобновяване, който е нужен след процедурата. Планира да почисти силикона, само че не изцяло защото е с по-големи устни от дълги години, привикнала е с външния си тип и мъчно ще се схване без тях.

За най-тежката борба в живота й

„ Най-тежката борба, която претърпях е душевна и прочувствена, а не физическа. Това е гибелта на мъжа ми преди 5 години, който умря от солиден инфаркт в боксовата зала. Той беше състезател - щангист и то цялостен живот. Това беше най-тежкият ми миг в живота.

В залата пада на земята и даже и в болница да е няма по какъв начин да бъде избавен, защото му се пръска сърцето. Много ми липсва и то непрекъснато. Останах сама с щерка си и една година след гибелта му ходихме по психолози и психотерапевти, защото тя имаше потребност от това.

След това я изпратих в Испания, с цел да смени средата. Трудно ми беше с развъждането й и съм признателна доста на родителите си, които доста ми помагаха. По-тежка е психическата контузия. Беше като потрес, защото става незабавно, до момента в който индивидът тренира в залата.

Случи се на 15 август на Голяма Богородица. Ядосана съм, тъй като ми е лишен и то незаслужено. Но подобен е живота и в него има и несправедливи неща “, приказва искрено пред камерата за тестването, след което мъчно се изправя.

За опората в живота

„ Дъщеря ми към този момент по-спокойно приказва за контузията и считам, че е по-смела от мен. Това ме радва, защото би трябвало да е душевен крепко дете. Аз съм предала силата и в този момент тя ме крепи, когато усети някаква уязвимост или меланхолия. В разнообразни моменти когато неналичието се усеща доста мощно, тя ме успокоява, че сме двете дружно, а баща ни пази от горната страна. Тя ми дава тази мощ, която аз съм и дала преди години, с цел да може да се оправи. Децата са най-хубавите учители “, споделя Кремена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР