С приближаването на есента е време да се замислим за

...
С приближаването на есента е време да се замислим за
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Tiguan - по-голям и дързък от предшественика си

С приближаването на есента е време да се замислим за промени в дрешника. Volkswagen също мислят за промени, само че при колите си.
 Тест драйв - Volkswagen Multivan и какво съставлява същинският комфорт за масите
Volkswagen Multivan е това, за което копнеем, когато сме на дълъг път

Ван за хора, които копнеят за дълги пътувания

А тези дни те показаха обновената нова генерация на Tiguan. Третата генерация на модела идва след триумфа на първите две, като Според Volkswagen от стартирането през 2007 година са продадени 7.6 милиона автомобила.

Новата генерация ще бъде пусната в продажба през първото тримесечие на 2024 година Тя ще бъде на платформата MQB evo, което не е нещо ново, само че пък дизайнът е в действителност изменен, а с него усъвършенствана и аеродинамиката.
 Снимка 634531

Интериорът също е преосмислен, като кокпитът и развлекателната система са изцяло актуализирани, като последната е 15-инчова с нови графики и конструкция. Под капака ще можем да избираме от дизелов двигател (TDI), бензинов (TSI), мек хибрид (eTSI) и plug-in хибрид (eHybrid).
 Снимка 634529

Хибридната версия на  Tiguan ще разрешава пробег напълно на електричество до 100 км. В бъдеще позицията на скоростния лост ще бъде изменена и ще заеме мястото си на кормилото, както е при ID. моделите.
 Снимка 634528

Седалките на новия Tiguan ще са предназначени за цялостен комфорт по време на пътешестване. Те са ergoActive Plus и са с пневматично регулиране. Освен това има функционалност за програмиране за автоматизирано активиране на отоплението или вентилацията на седалката при избрани външни температури.
 Снимка 634527

Не е изненада и че общоприетоо ще бъде оборудван с огромен брой системи за улеснение и асистиране, като Side Assist, Front Assist, Lane Assist и Rear View. Опционално ще се предлага и функцията Park Assist Pro, която разрешава паркиране на автомобила отдалечено през приложение.
 Volkswagen Arteon - краят на още един модел на компанията
Ето по кое време споделяме довиждане на Volkswagen Arteon

И какви са аргументите

Volkswagen Tiguan е пораснал с едвам три сантиметра на дължина, само че те са дали резултат в размера на багажника, увеличавайки го с цели 37 литра. Така общият му размер ще бъде 652 литра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР