С президентски указ Меглена Иванова Плугчиева-Александрова бе освободена от длъжността

...
С президентски указ Меглена Иванова Плугчиева-Александрова бе освободена от длъжността
Коментари Харесай

Освободиха Меглена Плугчиева като посланик в Черна гора

С президентски декрет Меглена Иванова Плугчиева-Александрова бе освободена от длъжността ексклузивен и пълномощен дипломат на Република България в Черна гора , оповестява Българска национална телевизия.

Румен Радев е подписал указа още на 14 декември. Вече е оповестен и в Държавен вестник. Изпълнението на указа е предоставено на министъра на външните работи.

Мястото на Плугчиева като дипломат в Черна гора ще бъде заето от Стефан Димитров Димитров.

Припомняме, че  за вицепремиер по климатичните политики и министър на околната среда и водите в проектокабинета на Николай Габровски, който. Меглена Плугчиева е   дипломат на България в Черна Гора от януари 2019 година, от 1 юли 2012 година до 31 октомври 2018 година - в Швейцария и Лихтенщайн, а от 2004 година до 2008 година - в Германия. От 2009 година до 2012 година и в интервалите от 1995-1997 година и 1999-2001 година е депутат. От 2008 година до 2009 година е зам. министър-председател, отговарящ за ръководството и контрола на европейските фондове. Била е и заместник-министър на земеделието и горите с ресори европейска интеграция и горско стопанство и стратегиите ФАР и САПАРД.
 Габровски стартира със Соломонова алегория и приключи с откъс на Кулеков
Габровски стартира със Соломонова алегория и приключи с откъс на Кулеков

Партийните пристрастия се оказали по-силни съгласно Николай Габровски
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР