С президентът Байдън, който се опитва да предостави правен статут

...
С президентът Байдън, който се опитва да предостави правен статут
Коментари Харесай

Законодатели, съветници призовават Байдън да даде правен статут на болногледачи без документи

С президентът Байдън, който се пробва да даде юридически статут на някои имигранти без документи, някои депутати от Демократическата партия, съветници на Белия дом и групи за покровителство го приканват да разшири разрешителни за работа на избрани болногледачи имигранти, от дълго време открити. 

Те молят администрацията да разреши на имигрантите без документи да аплайват за разрешителни за работа, в случай че са живели в Съединени американски щати най-малко 10 години, минали са инспекции за престъпно минало и имат жител на Съединени американски щати или законно пребиваващ, който би изправени пред съществени компликации, в случай че техният болногледач бъде депортиран. Ако бъде признато, това може да засегне хиляди, които живеят в Съединени американски щати, съгласно групата за покровителство The Immigration Hub. 

Те също по този начин биха желали да видят път към юридически статут за родители на деца, които са жители на Съединени американски щати и които имат увреждане и биха се сблъскали с тежки последствия, в случай че техният родител, който се грижи за тях, бъде депортиран.

Президентът Байд...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР