С президента Румен Радев не се чуваме, явно нямаме нужда

...
С президента Румен Радев не се чуваме, явно нямаме нужда
Коментари Харесай

Ламбо намекна за разрив в отношенията с президента Румен Радев

С президента Румен Радев не се чуваме, очевидно нямаме потребност в този момент един от различен. Това уточни Стефан Данаилов във втората част на изявлението си в „ Тази неделя”. Той оглави инициативния комитет за кандидатурата на Радев и по думите му е помагал и на други кандидатури, само че до момента не се е случвало „ да се забравим в първите 20 дни”.

Не съм суетлив да очаквам благодарности, той просто е подобен темперамент, добави артистът.

По думите му на „ Позитано” има недоволни, че президентът се е „ еманципирал” от левицата.

Не съм подобен да кажа, че са завършили нещата, нямаме просто в този момент потребност един от различен, сподели Данаилов и добави, че хората желаят Радев, само че „ той какъв брой желае не знам.”

„ То е добре да се еманципираш, само че до каква степен. Някои негови ходове не бяха доста верни. С кабинета служебния не беше верен хода, не всички бяха сполучливи. Но той има свои съветници”, добави той.

Данаилов показа, че написа книгата си. Сменял е доста разновидности за начало и работи върху това кое да опише и кое да премълчи. „ Ако би трябвало да разтворя всичко в книгата ще има съд”, сподели той.

Сигурен е в едно – книгата ще стартира със споменаване на околните му другари, които към този момент са си отишли. „ Моите другари всички си отидоха. Боян Иванов ще е първото име – най-старият ми другар, Сашо Бразицов, Божидар Икономов”, сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР