С президента Радев цигулките ни свирят в една тоналност, казал

...
С президента Радев цигулките ни свирят в една тоналност, казал
Коментари Харесай

Борисов: Цигулките ни с Радев свирят в една тоналност, да остави беквокалите

„ С президента Радев цигулките ни свирят в една тоналност, споделил съм му беквокалите - Цветанов, Нинова, Йончева, да ги остави, с цел да не си влошат връзките ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по отношение на оповестената изявлението на президента Румен Радев, в случай че желаят борба ще си я получат.

„ Толкова старания поставям, и анализаторите ми признават, че напъните дават триумф да успокояваме Балканите. Видяхте каква голяма болежка има в Сърбия, само че те бяха през вчерашния ден тук. Ние останалите демонстрираме, че Сърбия е част от Европа. Разбрахме се да отидем на първия съвет на Юнкер, след това и с останалите сътрудници да беседваме и всички страни от Балканите да получат вероятност ”, уточни Борисов.

„ До този миг с президента Радев имаме прелестен разговор и когато си служиш с обстоятелства е най-хубавото. Радев може да ме държи виновен, в случай че аз или мой министър сме говорили безконтролно. Ние сме парламентарна република. Парламентът има собствен живот и всеки ден там е борба. Ако потегли със същия звук и причини за по този начин наречените беквокали, какво ще се получи ”, попита Борисов.

„ Йончева бе началник на пресцентъра му, изпрати я в Народното събрание да громи ГЕРБ, той виновен ли е? Ако приемем, че най-високия връх на Българска социалистическа партия е Радев, който участва на техен пленум, Нинова му е моя Цветанов. Тръгнем ли по тази повърхност те първи започнаха ”, сподели Борисов.

„ Показали сме оптимално държавническо отношение. С президента се изпращат вицепремиери. Където аз вземам участие имаме негов представител. За да може президента да научава от първа ръка всяка една моя дума. Съветите за сигурност, вземат участие негови представители. Нещо повече в деня, в който е направено това изявление, му се обадих по отношение на стиковане на стратегиите ни, с цел да демонстрираме че страната е спокойна ”, изясни Борисов.

Той добави, че по време на диалога е имало прелестен звук на най-близки съратници, които имат една единствена цел страната да работи в синхрон. „ Най-малко не съм усетил и нотка, че Народното събрание се готви за война. Много пъти съм му казвал остави ги двете партии в Народното събрание, те се бият не на смешка ”, акцентира министър председателят.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР