С презентация на Магдалена Малеева на тема „Уроците от моята

...
С презентация на Магдалена Малеева на тема „Уроците от моята
Коментари Харесай

Презентация на Магдалена Малеева, лекции и семинари сложиха край на Световната треньорска конференция

С презентация на Магдалена Малеева на тематика „ Уроците от моята тенис кариера “ бе открит ден номер 4 на Световната треньорска конференция „ БНП Париба " на Международната тенис федерация. Освен забавни разкази и фотоси от кариерата на Малеева присъстващите треньори видяха някогашната №4 в света и в деяние на корта.

Магдалена Малеева е спечелила 10 трофеи на сингъл на шампионати от най-високо равнище. Тя доближи до №4 на сингъл и №13 на двойки по време на 16-годишната си професионална кариера.

Американските светила в медицината Браян Хеинлаин и Катлиин Стойа изнесоха доста потребна и увлекателна лекция за контузиите при младите състезатели и по какъв начин би трябвало да се действа с тях.
Сутрешната сесия приключи с кръгла маса, на която осем от най-големите тенис експерти дискутираха разнообразни тематики и дадоха отговор на въпросите на треньори от целия свят. Следобедните часове бяха изпълнени с доста разнообразни семинари, предзвикали още веднъж голям интерес у присъстващите.



Днес приключи програмата на Световната треньорска конференция " БНП Париба " на Международната тенис федерация. Тя продължи 4 дни и събра над 600 треньори и специалисти от близо 90 страни. Над 80 български треньори също участваха във форума, който сигурно ще им помогне за бъдещата кариера. Според всички присъстващи България се оправи чудесно с семейството на най-голямото събитие в областта на треньорското образование в света.

Лекторите от целия свят дадоха извънредно позитивна оценка за представянето на София и развиването на българския тенис в последните години. От Българската федерация по тенис са сигурни, че с сходни прояви ще се повдигне равнището на треньорските потенциали у нас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР