С престижни международни признания за безопасността, която предлага на водача, пътниците и

...
С престижни международни признания за
безопасността, която предлага на водача,
пътниците и
Коментари Харесай

Новият Hyundai Santa Fe с иновативна система за безопасност

С влиятелни интернационалните самопризнания за безопасността, която предлага на лидера, пътниците и другите участници в пътното движение, включително 5 звезди от Euro NCAP и награда SAFETYBEST на журито AUTOBEST, новото поколение Hyundai Santa Fe получи още една система, която дава обещание да добави допълнително равнище на сигурност.

След пионерният си за промишлеността дебют в електрическия водороден модел NEXO, системата Blind-Spot View Monitor отбелязва присъствие и в оборудването на новото Santa Fe. Иновативната система гарантира подобрена видимост върху протичащото се отстрани и зад автомобила, като задачата се разчита на камери, които подават картина към ситуиран в средата на контролното табло екран.

Изображението на пътя обратно се активира автоматично от неповторимата за автомобилната промишленост система Blind-Spot View Monitor, когато лидерът оперира с лоста на мигачите и вследствие на това получава видимост върху зони, които не могат да бъдат покрити от общоприетите странични и вътрешно огледало за задно виждане.

Системата Blind-Spot View Monitor за новото Santa Fe ще започне да се предлага на европейския пазар от средата на лятото на тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР