С преминаването на слънцето в знака Скорпион от 23-ти октомври,

...
С преминаването на слънцето в знака Скорпион от 23-ти октомври,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 26 октомври до 1 ноември

С прекосяването на слънцето в знака Скорпион от 23-ти октомври, динамичността се промени, а с нея и фокусните тематики в всекидневието. Дипломатичността, толерантността, положителният звук минават в „ скрита “ враждебност, изненади и обрати. Периодът, който се задейства ще провокира голям брой промени, непредвидими и неочаквани обстановки, чийто темперамент се е зародил преди време.

Ретроградните Меркурий и Марс, в комбиниране със мощната сила на Скорпион ще възстановят обстановки от минали интервали, които изискват нов метод, тактика, държание. Ако в живота ви се повтарят обстановки от предишното, то те изискват преправяне и промяна. Старата форма е належащо да бъде сменена с по-стойностна и по-надеждна. Посоката на придвижване изисква опазване на постоянните структури, с фокус ориентиран към главните цели.

ОВЕН

Силна седмица през, която можете в оптималната степен да повлияете върху събитията най-много посредством персонални качества, самодейност и вярно държание. Забравете за гнева и бързите реакции, преценете няколко пъти преди да вземете решение. Непредвидени обстановки и промени към края на седмицата, ще насочат вниманието ви към финансовото ви положение и преразглеждане на водещи позиции, цели. Движете се в посока стабилизиране и увеличение, избягвайте рискови покупко-продажби или вложения, които предвещават бързи облаги. Бъдете умерени,  насочете се към това да получите поддръжка и подпомагане от страна на авторитетни персони и сътрудници, а това ще се отрази позитивно на вашите парични приходи.  Доверете  се на мощната си вътрешен глас. Старайте се да вложите силата си в верните за вас неща. Това е седмицата, през която вашите публични позиции ще бъдат подложени на инспекция, само че бъдете уверени, че можете да повлияете върху всяка обстановка.

ТЕЛЕЦ

На този стадий е най-важно да запазите вътрешното си  равновесие, с цел да можете да се справите с покачвания размер от работни отговорности. Все по-сложно ви е да поддържате връзка с другите и най-много да бъдете добре разбрани. Тази седмица и интервалът до 22 ноември извеждат на напред във времето вашите партньорски връзки. Темата не е нова, процесите тук и измененията са почнали преди време. Сега пред вас се явява нуждата да вземете решения в по-дългосрочен проект. За да избегнете опасности в общуването с сътрудниците е належащо да бъдете деликатни и толерантни. Възможно е да приключите с тези партньорски връзки, които са изчерпали формата си и не подлежат на промяна.  Не изпускайте от фокус постоянните и устойчиви структури, които имате все още. Грижете се добре за здравето си, вътрешния баланс и естетика. Вие сте във важен  интервал по отношение на развиването ви в обществен аспект или в кариерата.  Можете да постигнете  триумфи, които трайно ще покачат престижа ви, само че не е изключен и  противоположният резултат, да се окаже, че би трябвало да оставите нещо  и да прелистите нова страница.

БЛИЗНАЦИ

Най-важната тематика през седмицата с наклонност  до средата на ноември е вашата съществена активност, професионална реализация, метод на живот и грижа за здравето. Възможни са изненади и непредвидени събития, които ще слагат пред вас нуждата от нов метод и метод на деяние. Бързо ще се придвижите напред в случай че възстановите работа по остарели планове и действия, както и в случай че довършите стартирани задължения. Този метод ще освободи място за новото, което ще се задейства след 15-ти ноември. През тази седмица заложете на дипломатичния звук - на работното ви място назрява напрежение сред вас, сътрудници или шефове. Обмислете дейностите си за бъдещи вероятности, бъдете необятно скроени и над нещата, само че доза внимание ще ви бъде нужна. Бъдете бдителни и не се предоверявайте. В дните към пълнолунието си осигурете отмора, с цел да възстановите равновесието си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР