С премиера разговаряхме, за да изчистим някои теми, които бяха

...
С премиера разговаряхме, за да изчистим някои теми, които бяха
Коментари Харесай

Всички Тръпнеха Да Разберат! Ето Какво Обсъдиха Волен Сидеров И Бойко Борисов На 4 Очи!

" С премиера разговаряхме, с цел да почистим някои тематики, които бяха медийно нечисти. Почувствах се виновен да му обясня моето предложение към вицепремиера Красимир Каракачанов за неговата оставка. Идеята ми е за укрепване, а не за разрушение на ръководещата коалиция. Категорично желая да кажа, че моята концепция не е за отдръпване на патриотите от ръководещата коалиция, както манипулативно внушават евродепутатът Джамбазки и негови сътрудници. Целта е ръководството да продължи с нови хрумвания и значими решения за българския народ, свързани със стандарт и приходи. Аз съм за непоклатимост и положително ръководство. Много е значимо всеки от сътрудниците ми в Обединени патриоти да надмогне егото си! ".

По-рано през днешния ден Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че изваждането на представителите на Патриотите от ръководството ще отвори врата за влизане на други политически сили в това ръководство. Очевидно е, че това е искане на Движение за права и свободи, акцентира той във връзка предлагането на Сидеров да няма четвърти вицепремиер и в стола на Симеонов да не сяда никой.

Самият Красимир Каракачанов към този момент разяснява " креативния съвет " на сътрудника си, както го назова самият той, и съобщи, че ще мисли креативен до идващия съвет на дребната коалиция. Според военния министър не е редно двете партии - Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " (министърът на стопанската система Емил Караниколов - б.р.) да имат министър в кабинета, а НФСБ да няма.

Вътрешна македонска революционна организация публично са отправили покана към Симеонов и Сидеров за среща, на която ще обсъдят въпроса с оставката на Каракачанов.

Не е ясно каква е позицията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Междувременно водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява:

" Всякакви нови формати на ново държавно управление, в границите на този парламент, за нас са невъзможни. Задкулисни сделки за спасяването на държавното управление на Борисов, посредством нови формати на болшинства или държавно управление на малцинството със скрита поддръжка, ще бъдат мъка за страната. Ние не можем да бъдем съпричастни с това. Няма да крепим кворума на такова болшинство ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР