С премиера Бойко Борисов не си поставяме условия, а водим

...
С премиера Бойко Борисов не си поставяме условия, а водим
Коментари Харесай

Фандъкова: Основните опоненти в тази кампания са популизмът, лъжата и манипулациите

С премиера Бойко Борисов не си слагаме условия, а водим диалози, обсъждаме и взимаме решения. Условията ми са били постоянно свързани със София и плановете на града. Никога средствата не идват безплатно, тъй че той знае, че моите условия са свързани само с развиването на София. Това изясни в утринния блок на Нова телевизия кметът на София и претендент за нов мандат Йорданка Фандъкова.

,,Опитът постоянно е потребен. Трябва да знаем по какъв начин да поправяме работата си. Разбира се, за 10 години постоянно се позволяват неточности, само че от нас се чакат решенията, с цел да променяме нещата. Едно е да кажеш какво, само че би трябвало да кажеш и как'', разяснява още Фандъкова.

,,Реконструкцията на ул. ''Граф Игнатиев'' беше безусловно нужна. Помните по какъв начин изглеждаше тя преди година и половина – подаваше се арматура, имаше разрушени плочки, ужасна панорама и на мен ми беше неловко да минавам по тази улица. Да, направихме някои неточности още първоначално, като и аз се предоверих на изпълнителите за късите периоди, за които обявиха, че могат да приключат ремонтните действия. Но дано въпреки всичко да отбележим, че през днешния ден ''Граф Игнатиев'' наподобява по радикално друг метод от това, което беше'', изясни столичният градоначалник.

,,Нека да кажа, че с изключение на някои неточности, постигнахме и съществени резултати за града, като да вземем за пример подмяната на градския превоз с нови рейсове – старания, които дадоха резултат. Иначе главният конкурент в тази акция е популизмът, лъжата и операциите. За страдание виждаме в последните седмици, че госпожа Мая Манолова стартира изказвания, които не са правилни. Тя говореше за процедури, които се афишират предизборно. Чух, че поръчката за избор за почистваща компания е оповестена, с цел да завърши преди изборите, което не е правилно – тя ще завърши след изборите. На 9-и септември не са отворени ценовите предложения, те ще бъдат отворени най-рано през ноември. Така че има изказвания, които целят манипулиране на хората'', обясни Йорданка Фандъкова.

Относно акцията на Мая Манолова с хората в неравностойно състояние пред Съдебната палата предходната седмица столичният кмет изрази мнение, че в никакъв случай не трябва да се прави пиар с такива тематики.

,,Ще диря поддръжка от всички хора, които желаят смяната и развиването на града да продължат с още по-ускорени темпове'', сподели Фандъкова в умозаключение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР